Tabletlerin yazılımı oldukça gelişti ve o işleri gayet de görüyor. Bilgisayarlar tabletlere benzemeye çalışıyor.
Tablet ne alabilirim adam gibi bir şey.
Tabletlerin yazılımı oldukça gelişti ve o işleri gayet de görüyor. Bilgisayarlar tabletlere benzemeye çalışıyor.
adam windows istiyorTabletlerin yazılımı oldukça gelişti ve o işleri gayette görüyor. Bilgisayarlar tabletlere benzemeye çalışıyor.
Sağol ostam.hocam Core 2 duo laptop alın (şaka yapıyom 17-18 yıllık laptop) 2. elde i7 4. nesil falan var ancak
adam windows istiyor
olurBu paralara artık telefon gelmiyor. Tablet işinizi görmez mi?
Huawei atardım normalde ama sizi çok uğraştırmayacak birşey lazım.Tablet ne alabilirim adam gibi bir şey.
Zamlanmiş ben telefonla devamHuawei atardım normalde ama sizi çok uğraştırmayacak birşey lazım.
Poco Pad M1 alabilirsin bütçeyi aşırı aşmayarak.Elektronik: Poco Pad X1 14.999 TL, Poco Pad M1 12.499 TL
500 TL kupon ile X1 14.999 TL, M1 ise 12.499 TL. X1 Xioami Pad 7'nin Poco versiyonu ama 512 GB hafızaya sahip. İşlemcisi ile fiyatındaki cihazları tokatlıyor yine. Ayrıca amiral gemisi HyperOS arayüzüne sahip. Poco Pad M1 ise fena olmayan işlemcisi, büyük ekranı, dana gibi bataryası ve iyi...www.technopat.net
Zam yok. Kupon ile 12.499 TL Poco Pad M1.Zamlanmiş ben telefonla devam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.