Çözüldü Steam Çalınan hesaptaki VAC ban açtırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RawRei

Centipat
Daha fazla  
Benim hesaba CS için VAC ban atmışlar ama ben hesapta değildim başka biri çalıp atmış, nasıl açtırabilirim?

Çözüm
Steam destek VAC ve oyun yasaklamalarını kaldıramaz. Yasağın yanlışlıkla uygulandığını düşünseniz bile. Steam hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

(Güncelleme)
Desteğe yazdım VAC ekibine yönlendirdiler.

Gelen cevabı tam şekilde ekran görüntüsü olarak atar mısın? VAC ekibine senin yazdığın şeyleri yönlendirdiklerini yazarlar ancak yasaklaman kaldırılmaz, onu da eklemişlerdir mesajlarına.

Gelen cevabı tam şekilde ekran görüntüsü olarak atar mısın? VAC ekibine senin yazdığın şeyleri yönlendirdiklerini yazarlar ancak yasaklaman kaldırılmaz, onu da eklemişlerdir mesajlarına.

Merhaba,

VAC yasaklamanızla ilgili ek bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi Valve Anti-Cheat (VAC) ekibine aktarılacaktır.

Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı lütfen unutmayın. VAC ekibi bireysel isteklere yanıt veremese de bu yol aracılığıyla gönderilmiş destek taleplerini inceleme altına almaktadır.

Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği VAC ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır.

Merhaba,

VAC yasaklamanızla ilgili ek bilgi gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu bilgi Valve Anti-Cheat (VAC) ekibine aktarılacaktır.

Bu destek talebiyle ilgili başka bir yanıt almayacağınızı lütfen unutmayın. VAC ekibi bireysel isteklere yanıt veremese de bu yol aracılığıyla gönderilmiş destek taleplerini inceleme altına almaktadır.

Yasaklamanız ile ilgili paylaşmak istediğiniz başka bilgiler varsa bu destek talebine yanıt vermekten çekinmeyin. İşlem görmeyen destek talepleri otomatik olarak 14 gün sonra kapansa da destek talebinizin içeriği VAC ekibinin incelemesi için erişilebilir durumda olacaktır ve hesabınızla ilişkili olarak kalacaktır.

Bu yasaklaman kalkacak anlamına gelmiyor. "Yasaklaman kaldırılmayacak ancak yine de yasaklamanla ilgili ek bilgi sağladığın için teşekkür ederiz." Gibisinden bir şey bu.

Yoksa hesabını çalan kişi hile kullanıp VAC yasaklaması aldıysa bu doğru verilmiş bir yasaklamadır ve hiçbir zaman kaldırılmaz. Boş yere ümitlenme derim.

@wanetage, hesabım çalındığında aynı bildirimi bana da attılar. 2 yıldır herhalde inceliyorlar. Boşa ümitlenmemek gerekiyor dediğiniz gibi.

Tamamen otomatik mesaj bu.

Daha önce paylaşılan makale çalınan hesaplar için de geçerli. VAC yasaklanmalarında (gerçek olsa dahi) hesabım çalındı gibi bahaneler işlemiyor.

Steam destek VAC ve oyun yasaklamalarını kaldıramaz. Yasağın yanlışlıkla uygulandığını düşünseniz bile. Steam hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

(Güncelleme)

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı