Çalınan IP adresi nasıl değiştirilir?

Xeriuz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bunu nasıl değiştirebilirim hiçbir fikrim yok. Benim herhangi bir hesabımın şifresini vs. görüyor mu? IP adresimi değiştirmek istiyorum. Bilenler yazsın. Bir şey olur mu?

Değişmedi of of neden tıkladımki.

Sakin ol bu kadar tedirgin olmana gerek yok aslında her bir siteye girdiğinde IP adresi karşı taraf erişebiliyor. Ben TeamSpeak3 adlı bir uygulama kullanıyordum Discord gibi bir uygulama bir sunucuya girdiğimde IP sunucudaki yetkilere göre insanalrın IP adresi görünebiliyor. Hem de IP adresleri tam oalrak konumunu göstermez modemin merkezi neresiyse orayı gösteriri mesela bende İzmir gösteriyor ama İzmir'de oturmuyorum.

Büyük ihtimalle sizi bir IP adresinizle tehdit ediyor. Korkmanıza gerek yok çünkü IP adresi ile size zarar veremez. Değiştirmek istiyorsanız modemi açıp kapatınca büyük ihtimalle IP adresiniz değişecektir.

Ben de bunu söylemiştim. Denemiş ancak bir sonuç alamamış.

Zaten IP adresleri doğru adresi bile göstermez ve ayrıca eğer Windows 10 kullanıyor isen Windows 10 da lokasyon değişme özelliği var ağ ayarları üzerinden diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı