avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Aralık 2022 #1 Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir? Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi?
Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir? Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi?
E emirham28 Femtopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #2 e-Okul'una sadece girebilir diye biliyorum ders programını falan öğrenir en fazla tabii sadece e-Okul'a gireceğini varsayarsak.
e-Okul'una sadece girebilir diye biliyorum ders programını falan öğrenir en fazla tabii sadece e-Okul'a gireceğini varsayarsak.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Aralık 2022 #3 emirham28 dedi: e-Okul'una sadece girebilir diye biliyorum ders programını falan öğrenir en fazla tabii sadece e-Okul'a gireceğini varsayarsak. Genişletmek için tıkla... Peki diger bilgiler?
emirham28 dedi: e-Okul'una sadece girebilir diye biliyorum ders programını falan öğrenir en fazla tabii sadece e-Okul'a gireceğini varsayarsak. Genişletmek için tıkla... Peki diger bilgiler?
V volgarz Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #4 avkila.tech dedi: Peki diger bilgiler? Genişletmek için tıkla... Adınıza sitelere kayıt olabilir.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Aralık 2022 #5 volgarz dedi: Adınıza sitelere kayıt olabilir. Genişletmek için tıkla... Adinda suc duyurusu falan yapabilir diyor. Peki ne tur siteler?
volgarz dedi: Adınıza sitelere kayıt olabilir. Genişletmek için tıkla... Adinda suc duyurusu falan yapabilir diyor. Peki ne tur siteler?
E emirham28 Femtopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #6 En fazla T.C. kimlik no isteyen sitelere vb kaydolur telefon numarası biliyorsa o telefon numarası isteyen sitelere kaydolur ama artık çoğu site doğrulama kodu gönderiyor bir şey yapamaz anca birkaç mesaj.
En fazla T.C. kimlik no isteyen sitelere vb kaydolur telefon numarası biliyorsa o telefon numarası isteyen sitelere kaydolur ama artık çoğu site doğrulama kodu gönderiyor bir şey yapamaz anca birkaç mesaj.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #7 avkila.tech dedi: Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir? Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyi yapamaz ki diyelim. Çok kritik bilgi bunlar. Belki sadece e-devlet'e giremez onun dışında her şeyi yapabilir.
avkila.tech dedi: Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir? Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi? Genişletmek için tıkla... Neyi yapamaz ki diyelim. Çok kritik bilgi bunlar. Belki sadece e-devlet'e giremez onun dışında her şeyi yapabilir.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #8 Korkmanıza gerek yok hocam hiçbir şey yapamazlar onları dava ile korkut.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 14 Aralık 2022 #9 Telefon numaramdan cikarmis, kuzenlerim, teyze, hala, dayi vb. Her sey cikmis. Telno dan tutun tc oradan acikadres oradan asilar vb. Basima ciddi bir olay gelir mi? Suc duyurusunda bulunursa basim ciddi belada mi? pwleredal dedi: Neyi yapamaz ki diyelim. Çok kritik bilgi bunlar. Belki sadece e-devlet'e giremez onun dışında her şeyi yapabilir. Genişletmek için tıkla... Resit degilim.
Telefon numaramdan cikarmis, kuzenlerim, teyze, hala, dayi vb. Her sey cikmis. Telno dan tutun tc oradan acikadres oradan asilar vb. Basima ciddi bir olay gelir mi? Suc duyurusunda bulunursa basim ciddi belada mi? pwleredal dedi: Neyi yapamaz ki diyelim. Çok kritik bilgi bunlar. Belki sadece e-devlet'e giremez onun dışında her şeyi yapabilir. Genişletmek için tıkla... Resit degilim.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #10 avkila.tech dedi: Telefon numaramdan cikarmis, kuzenlerim, teyze, hala, dayi vb. Her sey cikmis. Telno dan tutun tc oradan acikadres oradan asilar vb. Basima ciddi bir olay gelir mi? Suc duyurusunda bulunursa basim ciddi belada mi? Resit degilim. Genişletmek için tıkla... Bilgilerinizi öğrenen şahıs ile konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok gibi. İstediği ne peki? Neden bütün bilgilerinizi almak istedi?
avkila.tech dedi: Telefon numaramdan cikarmis, kuzenlerim, teyze, hala, dayi vb. Her sey cikmis. Telno dan tutun tc oradan acikadres oradan asilar vb. Basima ciddi bir olay gelir mi? Suc duyurusunda bulunursa basim ciddi belada mi? Resit degilim. Genişletmek için tıkla... Bilgilerinizi öğrenen şahıs ile konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok gibi. İstediği ne peki? Neden bütün bilgilerinizi almak istedi?