Çalınan kişisel veriler ile ne yapılabilir?

Hocam tartismasini yapmayalim.

Olay bu iste, T.C. falan cikarmis ne yapabilir diye sordum. Herhalde bir şey olmaz.

Bir şey olmaz yok evine yemek siparişi cart curt bunlar 2015'ten kalma sanal korkutmaları herkesin bilgisi her yerde var zaten bunda korkulacak bir şey yok bir arada isminize şirket açarlar diye korkutuyorlardı insanları zaten çalan çocuk 13 yaşında yüksek ihtimal boş DC sunucularında takılıp dolandırılarak panel alıp o panellede millete abilik taslayan ucubelerden biri Allah bilir public paylaşılan kredi kartlarıyla Amazon'dan iPhone geçmeye çalışıyordur o arkadaş 😀

Bir şey olmaz yok evine yemek siparişi cart curt bunlar 2015'ten kalma sanal korkutmaları herkesin bilgisi her yerde var zaten bunda korkulacak bir şey yok bir arada isminize şirket açarlar diye korkutuyorlardı insanları zaten çalan çocuk 13 yaşında yüksek ihtimal boş DC sunucularında takılıp dolandırılarak panel alıp o panellede millete abilik taslayan ucubelerden biri Allah bilir public paylaşılan kredi kartlarıyla Amazon'dan iPhone geçmeye çalışıyordur o arkadaş 😀

Tam benim kafadan bir arkadaş :D 2018'den beri DC deyim 2 yıldır bütün bilgilerim public 1 yıldır uğraşıyolar zarar veren yok yemek yolluyolar geri yolluyorum bunlar artık korkulcak şeyler değil.

Tam benim kafadan bir arkadaş :D 2018'den beri DC deyim 2 yıldır bütün bilgilerim public 1 yıldır uğraşıyolar zarar veren yok yemek yolluyolar geri yolluyorum bunlar artık korkulcak şeyler değil.

Hocam DC boş hiç takılmıyorum o taraflarda takılsamda hiç konuşmuyorum alacaklarımı alıp çıkıyorum en son tg de gruplara bakıyordum ilk zamanlar beni de korkutuyorlardı yok işte şu abi datacı her şeyin datası var en ufak şeyde her şeyini bulur bulur diyorlardı merak edip ortama girdim övdükleri adam public datalarla oyun hesabı çalıyormuş sonrasındada bu tarz eşşeklere kulak asmadım bu aralarda TikTok vb platformlarda mariel jaweix gibi panellerle videolar çıkıyor karşıma hepsi gülünç tipler sadece sevdiğim 1 2 adam var onlarda iyi yapanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı