Çalınan kişisel veriler ile ne yapılabilir?

Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir?

Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi?
Geçen ay kayıtlı kart ve mail bilgilerim vb. ile tehdit edildim. Yaptığım ilk şey bilgilerimi değiştirmek oldu ama sizde durum böyle olamaz sanırım. Hangi bilgilere sahip olduğuna bağlı bu durumda.

Hocam bütün Türkiye vatandaşların bilgileri şu an her yerde bende bile mevcut önüne gelen bulabiliyor 1 ay önce 2022 datası sızdırıldı böyle konular çok geliyor Technopat formuna ve korkulcak bir şey yok bir şey yaparsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiçbir şey olmaz ki eskisi kadar kolay değil bu işlemler korkutmayın çocuğu.
2022 hsys data sizdirildi 1 ay once onu biliyorum.

Kafam rahat olsun yani, korkulacak bir sey yok degil mi?

Ekleme yapayım ailenizin haberi yoksa haber vermeniz gerek bence uğraşırsa sahte numaralar ile ailenizi rahatsız edebilir ama yapcağını düşünmüyorum.

Resmi sitelere falan girmez bence akıllı biri ise eğer.

Girerse sorun çıkmaz fakat karşı taraf şikayet edip dava açılırsa o zaman naneyi yedi işte VPN falan kurtarmaz o arkadaşı devletin firmalardan o log kayıtlarını alması 2-3 saati alır.

Savcılığa gideceğim vs. diyin. Bilgisayarıni falan hep alsınlar.
Cocukla konusmuyorum bile, kendisine bir sey de yapmadim aramizda bir sey yok.

Zevkine bir seyler yaparsa sikinti. Veya datami baskasina salarsa. Gerci sadece mariel kullanmisti panel olarak. Onun sayesinde ogrendim az bir sey.

Korkmanıza gerek yok hocam hiçbir şey yapamazlar onları dava ile korkut.

Dava açmakla korkutmak tehdit suçuna girer eğer dava açılırsa başı yanar.

Tckn, dogum tarihi, ana ad, baba ad, seri no, acikadres, asi, okul no vb. bilgilere sahip olan birisi bana ne yapabilir?

Okul no uzerinden e-okula girip bir seyler yapabilir mi?

Onları savcılığa şikayet edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı