Çalınan kişisel veriler ile ne yapılabilir?

Bilgilerinizi öğrenen şahıs ile konuşmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok gibi. İstediği ne peki? Neden bütün bilgilerinizi almak istedi?
Kendisi bir arkadasim, bu tur islerle falan ugrasiyordu. Bir sey yapmamasi icin sozlesmistik, sonra ben sosyal medya kullanmayi komple kapattim. Bu elemanla da hic konusmuyorum

Ne yapabilir diye sormak istedim.

Kendisi bir arkadasim, bu tur islerle falan ugrasiyordu. Bir sey yapmamasi icin sozlesmistik, sonra ben sosyal medya kullanmayi komple kapattim. Bu elemanla da hic konusmuyorum

Biraz daha açık konuşabilir misiniz tam anlayamadım şu an bilgileriniz "arkadaşım" dediğiniz kişinin elinde mi ?

Kendisi bir arkadasim, bu tur islerle falan ugrasiyordu. Bir şey yapmamasi icin sozlesmistik, sonra ben sosyal medya kullanmayi komple kapattim. Bu elemanla da hiç konusmuyorum.

Kendisi görüştüğünüz biri ise hiçbir sorun olmaz kendisi korkar zaten.

Biraz daha açık konuşabilir misiniz tam anlayamadım şu an bilgileriniz "arkadaşım" dediğiniz kişinin elinde mi ?
Evet de kendisi ile 1 aydir falan konusmuyoruz.

Iki senedir arkadasiz, bu tur islerle falan ugrasmisti kendisi 13 yasinda cocuk. Benim bilgileri cikarip atti bana yaklasik 2 3 ay once. Sozlesmistik bir sey yapmasin diye de ben artik konusmuyorum. Ne yapabilir bilgilerimle?

13 yaşındaki birisi size en fazla ne yapabilir?

Adinda suc duyurusu falan yapabilir diyor. Peki ne tur siteler?

Evet yapabilir bu hafta birkaç yayıncıya yapıldı fakat bu işleri bilmesi gerekiyor her önüne gelen yollayamaz polis falan çok zor yapılması.

Neyi yapamaz ki diyelim. Çok kritik bilgi bunlar. Belki sadece e-Devlet'e giremez onun dışında her şeyi yapabilir.

Siz çok film izlediniz sanırım

Arkadaşınız nasıl bir kişi bilmiyorum ama tckn isteyen sitelere kayıt olup adınıza işlem yapabilir.

Yani kafam rahat mi olsun? Kendi bilgilerini çıkarıp atmisti bana. Asi acikadres cart curt hepsini atmisti kendisinin. Bana ne falan deyip gecistirdim.

Hocam bütün Türkiye vatandaşların bilgileri şu an her yerde bende bile mevcut önüne gelen bulabiliyor 1 ay önce 2022 datası sızdırıldı böyle konular çok geliyor Technopat formuna ve korkulcak bir şey yok bir şey yaparsa benimle iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşınız nasıl bir kişi bilmiyorum ama tckn isteyen sitelere kayıt olup adınıza işlem yapabilir.

Hiçbir şey olmaz ki eskisi kadar kolay değil bu işlemler korkutmayın çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…