Rehber Çalınan Rockstar Games hesabını kurtarmak

benim hesap 2022 de çalındı o kurtarma mesajının süresi dolmuş dediğiniz her şeyi uyguladım ve yaptım hesap farklı email geçti fakat asıl giden hesabım hala çalan kişinin elinde bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Merhaba. Bana bu Çince mail 2021'in sonlarında gelmiş fakat çalındığını yeni fark ettim. O maildeki sıfırlama butonuna bastığım zaman da sıfırlama kodunun süresi doldu diyor. Nasıl yeni kurtarma maili göndertebilirim? Şifremi unuttum deyip maili girdiğim zaman mail gönderildi diyor fakat gelen bir mail olmuyor.
Hocam süresi geçtiğinde ne yapabilirsiniz bilmiyorum. Umarım bir yolunu bulursunuz.

Benimde çalınmıştı ben supporttan hallettim 1 günümü aldı öbür türlü alman çok zor
Hocam görmemiştim mesajınızı sevindim hayırlı olsun🤩
 
Rockstar Games Customer Support ticket hangisinden atıyoruz.
Bana dönüş falanda yapmıyorlar. Nasıl yapıcağını hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum. denedim attım böyle bir mesaj aldım ingilizce çeviri falan kullandım.
Thank you for contacting Rockstar Support.

We can help with this, but just need to verify that you are the owner of the email address you are using to submit this request. Please confirm that you are the owner of this email address by clicking “reply” from your email program and letting us know that you own this email address.

Note: This reply would need to be via email, and not by logging into the Support site and updating your ticket, for us to verify your email address.

As soon as we have this verification, we will investigate your account and get back to you as soon as possible with a resolution.

Best regards,
 
Yakın zamanda GTA V'ye girmeye çalışırken hesabımın çalındığını ve bağlı mail adresinin değiştirildiğini fark ettim ve araştırmaya başladım. Reddit'te bir konu gördüm ve onun yardımıyla hesabımı geri aldım fakat bunu Türkiye'de açıklayan kimsenin olmadığından dolayı bir konu açma kararı aldım.
Hesabınız çalınıp maili değiştirildiyse oyunu açmaya çalışırken buna benzer bir şey ile karşılaşmalısınız:

Eki Görüntüle 1875919

Ve sizin oyunu eskiden oynadığınız hesaba Rockstar tarafından iki adet mail gönderilecek. Bizim şu an onlarla bir işimiz yok onlara ileride geri döneceğim.
Şimdi Hacker'ın yaptığı iki şey var;
1-) sizin Rockstar Games hesabınıza bağlı maili değiştirip kendi mailine bağlamak,
2-) sizin email hesabınıza ait başka bir Rockstar Games hesabı açmak.
Bizim uygulayabileceğimiz iki yöntem var;
1-) Rockstar desteğe yazmak,
2-) işi kendi başımıza çözmek.
Şahsen birinci seçeneği de denemiştim çalan mail hesabından o mailin sahibi olduğumuzu kanıtlamamız isteniyor ki bu da imkansız bir şey. Bu yüzden ikinci yoldan ilerlemek zorundayız.

Bunun için de yapmamız gereken ilk şey hackerın bizim emailimize bağladığı yeni Social Club hesabına girmek.
1. adım: Hacker sizin şifrenizi de değiştirmiş olabilir bu yüzden öncelikle internete "Rockstar Games Social Club sign in" yazıp önümüze ilk çıkan siteye tıklıyoruz. Sonrasında "forgot your password?" (şifrenizi mi unuttunuz) yazan yere tıklıyoruz. Önümüzde açılan bölmede sizden email hesabınızı isteyecek, oraya emailimizi yazıyor ve "reset password" kısmına tıklıyoruz. Bunu yaptığımızda oyunu oynadığımız email hesabına şu şekilde bir mail gelecek:

Eki Görüntüle 1875981

2. adım: Gelen mailde "reset password" yazan yere bir kez tıklıyoruz ve önümüze açılan sayfada "New password" ve "confirm password" bölmelerinin ikisine de hesabımız için kullanmak istediğimiz yeni şifreyi yazıyoruz. Sonrasında "password reset"e bir kez tıklıyoruz ve sonrasında karşınıza yeşil bir "password has been reset" yazısı çıkması lazım.

3. adım: Ardından Social Club'a yeni şifremizi kullanarak giriş yapıyoruz. Sonra sağ üstteki profil resmine tıklayıp settings tuşuna tıklıyoruz. Sonrasında size burada kayıtlı olandan başka bir email hesabı gerekecek. Bunun için sizde halihazırda bulunan bir email hesabı varsa alt paragrafı okuyarak devam edin, yoksa yeni bir Gmail hesabı oluşturmak için bu linke gidebilirsiniz:

Settings tuşuna tıkladıktan sonra "email" diye bir bölme olacak, oranın sağındaki "edit" tuşuna bir kez tıklıyoruz. Sonrasında email yazan yerin sağına yeni açtığımız email hesabını girip aşağısındaki password bölmesinin yanına 2. adım'da kullandığımız şifreyi yazıp "submit change request" tuşuna tıklıyoruz. Ardından sağ üstteki profil resmine tıklayıp "sign out" diyoruz.

4. adım: asıl email hesabımıza girip Rockstar tarafından gönderilen ilk emaile tıklıyoruz. Ve resimlerde işaretlediğim hesabını kurtar Butonu'na tıklıyoruz:

Eki Görüntüle 1875953

Eki Görüntüle 1876021

O tuşa tıkladıktan sonra "New password" ve "confirm password" kısımlarına asıl kullanacağınız hesap için istediğiniz şifreyi yazıyor ve "recover account"a tıklıyorsunuz. Hesabınızı kurtarma işlemi bitti, artık hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Giriş yapma sayfasında asıl emailinizi ve en son 4. adım'da değiştirdiğiniz yeni şifreyi kullanarak Social Club hesabınıza girebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler.

Merhaba bana bu konu için yardımcı olur musun ne yapmam gerktigini tam olarak anlayamadım ve benim durumum biraz daha farklı duruyor resim yükledim bu resimdeki gibi bir sorunum var burada yazan e-posta adresi benim degil bunu çözebilir miyiz yardımcı olur musun?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (43).png
    Ekran Görüntüsü (43).png
    792,1 KB · Görüntüleme: 38
Benimde çalınmıştı ben supporttan hallettim 1 günümü aldı öbür türlü alman çok zor
Bana nasıl yaptığını nasıl geri aldığını anlatabilirmisin 2 3 gündür uğraşıyorum hiç dönüşte olmuyor 3 kez ticket attım.

Sonunda hesabımı ticket yoluyla 5 gün uğraşarak almayı başardım
 
Son düzenleme:
Hocam kendi başıma çözmeye çalıştım epostayı yazdım maile kod gönderildi diyor bir şey gelmiyor 3 gün önce ticket açtım bir şey dediler mesajı yanıtlayarak sizin yaptığınızı doğrulayın gibi bir şey dedi bende bu e-posta benim dedim 3 gündür mesaj gelmiyor yakın zamanda gelir mi? Yoksa yeni bir ticket mi açmalıyım?
 

Geri
Yukarı