Çalınan Steam hesabı nasıl kurtarılır?

mustafah

Megapat
Daha fazla  
Mailimi girip şifremi sıfırlama bağlantısı gönderdiğimde başka hesaplar çıkıyor. Benim Steam hesabım değil ve kullanıcı adımla şifre sıfırlamak istediğimde ise karşıma çıkan mail benim değil. Mail D ile başlıyor ancak benim hiçbir mailim D ile başlamıyor. Nasıl yol izleyebilirim? Yılların hesabı benim için çok değerli.

Hocam bugün benim de Steam hesabım çalındı ve e-posta adresi değiştirilmiş ve D ile başlıyor. Steam'e ticket attım bekliyoruz bakalım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-12-25_200700872.png
    resim_2023-12-25_200700872.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 36
Mailimi girip şifremi sıfırlama bağlantısı gönderdiğimde başka hesaplar çıkıyor. Benim Steam hesabım değil ve kullanıcı adımla şifre sıfırlamak istediğimde ise karşıma çıkan mail benim değil. Mail D ile başlıyor ancak benim hiçbir mailim D ile başlamıyor. Nasıl yol izleyebilirim? Yılların hesabı benim için çok değerli.
Eğer kart bilgilerinizi girmişseniz ticket ile çok basit geri alınabiliyor diye biliyorum. Bu yolu izleyebilirsiniz, daha önce aynı şekilde hesabım çalınmıştı ve geri almıştım.

Steam'e mail at bir tane oyunun faturasını ekle hatta 3 4 tane sabaha sende.

Hiç merak etmeyiniz. Steam bu konuda müşterisine yardımcı olan en iyi firmalardan birisi. Ben de bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın gönderdiği bir linke " aptal gibi " tıkladıktan sonra anında hesabımı kaybetmiştim.

Hemen support'a başıma gelenleri yazıp ticket göndermiştim ve 24 saat bile dolmadan hesabımı geri vermişlerdi. Rahat olun, geri alırsınız hesabınızı.

Konularla çok bir bilgim yok ama her hesap bu kadar kolay mı çalınıyor? Ben tek başıma oyun oynayıp çıkıyorum böyle şeylerin olma ihtimali yüksek mi?

Hiç merak etmeyiniz. Steam bu konuda müşterisine yardımcı olan en iyi firmalardan birisi. Ben de bundan 4 yıl önce bir arkadaşımın gönderdiği bir linke " aptal gibi " tıkladıktan sonra anında hesabımı kaybetmiştim.

Hemen Support'a başıma gelenleri yazıp ticket göndermiştim ve 24 saat bile dolmadan hesabımı geri vermişlerdi. Rahat olun, geri alırsınız hesabınızı.

Ödeme bilgilerimi istediler, ben de verdim ve beklemedeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı