Çalınan Steam hesabı nasıl kurtarılır?

Tarik44345

Decapat
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
19
PC'den Steam hesabıma giriş yapmak istedim, doğrulama kodunu girmek için e postaya girdim. Fakat kod gelmiyor. Sonra telefondaki Steam uygulamasında hesabım kayıtlı olduğu için baktım, e postam değiştirilmiş. Çalan kişinin e postası: [email protected] Herhalde Rus bir kisi. Steam desteğe yazdım, sizce yardımcı olurlar mi? Hesabımı geri alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alabileceğiniz düşünüyorum ama asla doğrulama kodlarınızı mailinizden almayın telefon alın büyük ihtimal mail şifrenizi bulup kırdılar çok dikkatli olun bir oyun alışverişi falan olursa ya da v. B hangi kredi kartı ile ödeme yaptığına bakın o karttan belki bir şey bulabilirsin geçmiş olsun.
 
Kendi hesabimdi ve telefondan hesabıma girebiliyorum orda kayıtlı olduğu için acaba oradan bilgileri degistirebilirmiyim veya aile paylaşımını acabilirmiyim ?
Şimdi kontrol ettim artık telefondanda giremiyorum adam şifreyi de değiştirmiş
 
Steam destek e bir sorun Türkçe olarak yazabiliyoruz diye biliyorum telefondan olabilir denenebilir en garantisi Steam destek dediğim gibi Türkçe olarak yazabiliyoruz diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı