Çalınan Valorant hesabı askıya alındı

Hocam mailin ssini atar mısınız?
"Bizlere iletmiş olduğun talebin hesabının askıya alınması ile ilgili değilse, sana talebin ile ilgili en kısa sürede yardımcı olacağız." Yazıyorlar ve yazdıkları gibi attığım talep askıya alınması ile ilgili değil ama buna rağmen dönüş yapmıyorlar. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum?

Bileti direkt hesap kurtarma kısmından yolladım ve tüm sorularına eksiksiz yanıt verdim.
ba285214-a32c-40ab-9bb4-c1305cbb8a89.jpeg

"Bizlere iletmiş olduğun talebin hesabının askıya alınması ile ilgili değilse, sana talebin ile ilgili en kısa sürede yardımcı olacağız." Yazıyorlar ve yazdıkları gibi attığım talep askıya alınması ile ilgili değil ama buna rağmen dönüş yapmıyorlar. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum?

Bileti direkt hesap kurtarma kısmından yolladım ve tüm sorularına eksiksiz yanıt verdim.
ba285214-a32c-40ab-9bb4-c1305cbb8a89.jpeg
Yardım edebilecek kimse yok mu ya?

Son düzenleme:

Bileti direkt hesap kurtarma kısmından yolladım ve tüm sorularına eksiksiz yanıt verdim.Eki Görüntüle 2373918

Yardım edebilecek kimse yok mu ya?

Hocam bot yanıt vermiş ve sizee dönüş sağlanacak yazmış beklemekten başka çareniz yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı