Hocam bu arkadaş sıkıntılı biraz boşverin. Beni namaz kılmadığım için ateist yaptı pek takmayın bu arkadaşı. Ara sıra böyle konular açıyor ben gülüp geçiyorum.
Hocam bir koyunla tartışmaya girişmen başta bir hataydı. Adam o kadar müslüman bilmem ne arapları savunuyor ama bedeni abdestli beyni cenabet harbi allah kurtarsın.
Hocam bir koyunla tartışmaya girişmen başta bir hataydı. Adam o kadar müslüman bilmem ne arapları savunuyor ama bedeni abdestli beyni cenabet harbi allah kurtarsın.
Doların artmasının tek sebebi onlar mı? Bir tuşa basınca ülkenin parası artıyorsa biz de basalım ona. Senin ülkenin ekonomisi düzgün değil en başta. Amerika dost mu tabi değil ama müttefikin ve dünyanın en büyük ekonomisi. Türkiye'de stratejik olarak önemli müttefiklerinden. Sen adamların müttefiki iken savaşta karşı tarafı destekler veya düşmanından silah alırsan adam tabii ki seni cezalandırır.
Katar karşılıksız yapıyor dimi iyilik melekleri. Özelleştirmeler ve bir çok farklı şey ile kat kat fazlasını alıyor zaten. Sözde uçağını da hediye etmişti hani dünyadaki en lüks olanı. Dünyada hiç bir ülke bir diğerine karşılıksız yardım etmez.