Çalışan Afgan, zengin Arap neden kötüleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gidiyorum Allah konu sahibine akıl versin hadi görüşürüz konuyu da takip etmeyi bırakıyorum iyice psikolojim bozuldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben gidiyorum Allah konu sahibine akıl versin hadi görüşürüz konuyu da takip etmeyi bırakıyorum iyice psikolojim bozuldu.
Hocam bu arkadaş sıkıntılı biraz boşverin. Beni namaz kılmadığım için ateist yaptı pek takmayın bu arkadaşı. Ara sıra böyle konular açıyor ben gülüp geçiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir koyunla tartışmaya girişmen başta bir hataydı. Adam o kadar müslüman bilmem ne arapları savunuyor ama bedeni abdestli beyni cenabet harbi allah kurtarsın.
Bu arkadaş Arap savunucusu kendisini çok Müslüman sanıyor. Lakin namaz kılmadıgım için bana Ateist ** diyen biri. O yüzden bu arkadaşı pek takmayın.

Dost dediğin Amerika daha geçen doları 4'ten 8'e çıkarttı. Baya güzel dostmuş.
Doların artmasının tek sebebi onlar mı? Bir tuşa basınca ülkenin parası artıyorsa biz de basalım ona. Senin ülkenin ekonomisi düzgün değil en başta. Amerika dost mu tabi değil ama müttefikin ve dünyanın en büyük ekonomisi. Türkiye'de stratejik olarak önemli müttefiklerinden. Sen adamların müttefiki iken savaşta karşı tarafı destekler veya düşmanından silah alırsan adam tabii ki seni cezalandırır.
Araplar şu an seni sevmese azıcık yaşamana izin veren el de gider. Katar gitse sana o kadar yatırım yapmasa dolar 9'u bırak 15'e çıkar.

Abi ben Türki, 1lira 1lira diye gezinirsin.
Katar karşılıksız yapıyor dimi iyilik melekleri. Özelleştirmeler ve bir çok farklı şey ile kat kat fazlasını alıyor zaten. Sözde uçağını da hediye etmişti hani dünyadaki en lüks olanı. Dünyada hiç bir ülke bir diğerine karşılıksız yardım etmez.

Bu arkadaş Arap savunucusu kendisini çok Müslüman sanıyor. Lakin namaz kılmadıgım için bana Ateist ** diyen biri. O yüzden bu arkadaşı pek takmayın.
Önümüzde 2 ihtimal var: Ya şeriatçı ya da dedesi falan arap bence. Baksana laiklik zoruna gidiyor. Ne yazsa takmam zaten göz ardı listeme eklendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…