Çalışan Afgan, zengin Arap neden kötüleniyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doların artmasının tek sebebi onlar mı? Bir tuşa basınca ülkenin parası artıyorsa biz de basalım ona. Senin ülkenin ekonomisi düzgün değil en başta. Amerika dost mu tabi değil ama müttefikin ve dünyanın en büyük ekonomisi. Türkiye'de stratejik olarak önemli müttefiklerinden. Sen adamların müttefiki iken savaşta karşı tarafı destekler veya düşmanından silah alırsan adam tabii ki seni cezalandırır.

Katar karşılıksız yapıyor dimi iyilik melekleri. Özelleştirmeler ve bir çok farklı şey ile kat kat fazlasını alıyor zaten. Sözde uçağını da hediye etmişti hani dünyadaki en lüks olanı. Dünyada hiç bir ülke bir diğerine karşılıksız yardım etmez.
1.olarak
Doların 4'ten 8'e çıkmasının nedeni S400 almamız değil. Papaz meselesi. 2.olarak Doların tek sebebi bu diye hiçbir kelime kullanmadım. Adam dediki Amerika dost Araplar düşman. Onun üzerine yazıldı bu söz. Sen tabi nerenle okuduysan artık istediğin gibi anlamışsın.

2.olarak hiçbir ülke birbirine karşılıksız yardım etmez ama sizin dost bildiğiniz çoğu ülkelerin neredeyse hepsi nedense yardım etmiyor size? Siz size hala yardım edene afedersiniz *** atıyorsunuz.
Bu arkadaşın yaşı küçük hocam boşverin. Bu sene LGS'ye girdi kendileri. 🤕
Bir bu bilgiyi nerenden sıktın?
2 madem beynin o kadar haşmetli neden bana 1 TL daha para ver diye yalvarıyordun discord da.

Çok yanlış bir bakış açısı. Mülteci içeri almak demek:

• İşsizlik artması.
• Suç sayısının artması.
• Halk ile ilişkilerin kötüleşmesi.
• Diplomatik ilişkilerin kötüleşmesi.
• Kaynak tüketimi.
• İthalat.

Ekonomimize yarardan çok zararları var. Sadece ekonomi değil, dış ve iç etkenlere de eksileri var. Şimdi üretim yapıyor ve ihracat yapıyorsak neden bir içeceğe günde 1-2 TL, yemek ürünlerine (temel ihtiyaç dahil) her gün zam geliyor? Hadi diyelim "marketler yapıyor, devletin suçu yok" o zaman devlet neden denetim yapmıyor? 1-2 kere yaptı sadece. İşte, olaya bu yönden bakarsan %100 zararlı çıkıyoruz.
Dediğimin hala arkasındayım. Yarardan çok zararları var.

Hocam şimdi ağzımı bozacağım ceza yiyeceğim sicilim iyice çöp olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı