Çalışırken uzaktan bilgisayar programcılığı okumak mantıklı mı?

Merhaba birkaç zamandır akrabamın yanında bilgisayar teknisyerleriği ve kamera montaj yapıyorum. 2 yıllık uzaktan bilgisayar programcılığı yazacağım. Fakat hem iş hem de uzaktan eğitim derslerini takip edebilir miyim bilmiyorum. Hem iş hem de okul beraber götürülebilir mi? Dükkanda genelde boş zamanım oluyor.

Bilişim Güvenliği Teknolojisi ya da Bilgisayar Teknolojisi bölümü senin için daha doğru olur diye düşünüyorum. Neticede programcılık yazılım üzerine bir bölüm.

Sen teknisyenlik ve kamera üzerinden yürümüşsün, bilişim teknolojileri daha doğru olabilir senin için.

Bilişim güvenliği teknolojisi ya da bilgisayar teknolojisi bölümü senin için daha doğru olur diye düşünüyorum. Neticede programcılık yazılım üzerine bir bölüm.

Sen teknisyenlik ve kamera üzerinden yürümüşsün, bilişim teknolojileri daha doğru olabilir senin için.

Fakat ileride herzaman teknsiyerlik yapmayı düşünmüyorum. Kamera alım satım yapmak istiyorum. Hem mezun olduğumda ilk veri bilgi işlem bölümlerinde çalışmayı düşünüyorum.

Fakat ileride herzaman teknsiyerlik yapmayı düşünmüyorum. Kamera alım satım yapmak istiyorum. Hem mezun olduğumda ilk veri bilgi işlem bölümlerinde çalışmayı düşünüyorum.
O zaman yine de bilişim daha doğru olur bence. Ben programcılık öğrencisiyim ve dersler yazılım donanım üzerine.

Peki uzaktan okunabilirmi, Dersler zormu?
Sır vereyim, herkes öğrenci gözükmek için, indirimli akbil için, askerlik uzatmak için vs. vs. saçma sapan yazdırıyor kendilerini bölümlere. YKS gibi rekabet olmadığı için tamamen bilgi sorusu. Çan sistemi de var. (Atatürk Üniversitesi'nde.) Ben MAT2 dersinde, finalden 26 alarak dersi geçtim.

Programcılığın dersleri zor yalan değil. Oturup adam gibi çalışmak gerek. Diğer bölümleri bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı