SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Mart 2021 #51 @flayzeraynx HDD'ler için olan turuncu tutamaçlar da mı 3D baskı? Bu arada kulaklık tutucu gerçekten güzel ve kaliteli basılmış gibi duruyor.
@flayzeraynx HDD'ler için olan turuncu tutamaçlar da mı 3D baskı? Bu arada kulaklık tutucu gerçekten güzel ve kaliteli basılmış gibi duruyor.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2021 #52 WhyMeBro dedi: Hocam siz de galiba legoyu seviyorsunuz. Hocam cidden zor bir iş. Herhalde ben buna 25 saat civarı harcamisimdir.Eki Görüntüle 860206 Genişletmek için tıkla... 1.145,76 TL'mi verdiniz hocam?
WhyMeBro dedi: Hocam siz de galiba legoyu seviyorsunuz. Hocam cidden zor bir iş. Herhalde ben buna 25 saat civarı harcamisimdir.Eki Görüntüle 860206 Genişletmek için tıkla... 1.145,76 TL'mi verdiniz hocam?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 6 Mart 2021 #53 Öncelikle ofisiniz çok güzel ama benim gözüme kek ile çay takıldı, onlar oraya ayrı yakışmış. Acıktım herhalde
Öncelikle ofisiniz çok güzel ama benim gözüme kek ile çay takıldı, onlar oraya ayrı yakışmış. Acıktım herhalde
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #54 s3yit dedi: 1.145,76 TL'mi verdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam. Geçen sene almıştım. Yanılmıyorsam 1000TL civarı olabilir. Belki daha az.
s3yit dedi: 1.145,76 TL'mi verdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam. Geçen sene almıştım. Yanılmıyorsam 1000TL civarı olabilir. Belki daha az.
flayzeraynx Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 664 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek UI/UX Architect 6 Mart 2021 #55 SideWinder dedi: @flayzeraynx HDD'ler için olan turuncu tutamaçlar da mı 3D baskı? Bu arada kulaklık tutucu gerçekten güzel ve kaliteli basılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yok onlar nas surucucunun icinde geliyor. Ve evet, baski guzel oldu ama arada az hatalar var. Ilk baski denemeleri için basmistim yeni printerla. WhyMeBro dedi: Hatırlamıyorum hocam. Geçen sene almıştım. Yanılmıyorsam 1000TL civarı olabilir. Belki daha az. Genişletmek için tıkla... Hanim sağ olsun, evde mutfağı hiç bos bırakmaz
SideWinder dedi: @flayzeraynx HDD'ler için olan turuncu tutamaçlar da mı 3D baskı? Bu arada kulaklık tutucu gerçekten güzel ve kaliteli basılmış gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Yok onlar nas surucucunun icinde geliyor. Ve evet, baski guzel oldu ama arada az hatalar var. Ilk baski denemeleri için basmistim yeni printerla. WhyMeBro dedi: Hatırlamıyorum hocam. Geçen sene almıştım. Yanılmıyorsam 1000TL civarı olabilir. Belki daha az. Genişletmek için tıkla... Hanim sağ olsun, evde mutfağı hiç bos bırakmaz
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 6 Mart 2021 #56 Resimleri görünce kendimi fakir hissettim normal mi?
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mart 2021 #57 Pilot18 dedi: Resimleri görünce kendimi fakir hissettim normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal, Allah herkese kendi hobisiyle uğraşabileceği vakit, para ve yer verir inşallah. Ve bu arada: Hocam gerçekten çalışma alanının çok iyi, güzel projeler ürettikçe blog kısmında paylaşıp beni etiketlemeyi unutma.
Pilot18 dedi: Resimleri görünce kendimi fakir hissettim normal mi? Genişletmek için tıkla... Evet normal, Allah herkese kendi hobisiyle uğraşabileceği vakit, para ve yer verir inşallah. Ve bu arada: Hocam gerçekten çalışma alanının çok iyi, güzel projeler ürettikçe blog kısmında paylaşıp beni etiketlemeyi unutma.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 6 Mart 2021 #58 BerkayZ87 dedi: Bu da benim çöplüğüm. Eki Görüntüle 859382 Genişletmek için tıkla... TerlikBen
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 6 Mart 2021 #59
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Mart 2021 #60 flayzeraynx dedi: - Kulakligimi tutmasi icin bir aparat bastim, artik orada burada atil bir sekilde durmayacak. Genişletmek için tıkla... Kulaklık tutucunun modelini paylaşabilir misin?
flayzeraynx dedi: - Kulakligimi tutmasi icin bir aparat bastim, artik orada burada atil bir sekilde durmayacak. Genişletmek için tıkla... Kulaklık tutucunun modelini paylaşabilir misin?