GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Hocalarım, bu gerçek mi? 1 ay önce çalışmayan (çalışıyor ama PC açılmıyor) RAM şimdi çalıştı. Şu an sevinçten ağlayacağım. Hocalarım, PC'ye bir şey olur mu?
Hocalarım, bu gerçek mi? 1 ay önce çalışmayan (çalışıyor ama PC açılmıyor) RAM şimdi çalıştı. Şu an sevinçten ağlayacağım. Hocalarım, PC'ye bir şey olur mu?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #2 Gerekli testleri yapmadan bilemeyiz ancak büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. RAM'de sıkıntı vardıysa önceden memtest yapmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Gerekli testleri yapmadan bilemeyiz ancak büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. RAM'de sıkıntı vardıysa önceden memtest yapmayı deneyin.
KS KS GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 Yehetto dedi: Gerekli testleri yapmadan bilemeyiz ancak büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. RAM'de sıkıntı vardıysa önceden Memtest yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Memtest nasıl yapılıyor? Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: Gerekli testleri yapmadan bilemeyiz ancak büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. RAM'de sıkıntı vardıysa önceden Memtest yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Memtest nasıl yapılıyor?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #4 GTX 1050 dedi: Hocam Memtest nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTX 1050 dedi: Hocam Memtest nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Belleğinizin boyutuna ve özelliklerine göre 10 dakikadan 8 saate göre bir süre sürecektir. Çoğu sistemde 2 saat civarı sürüyor. Artı 0 Eksi
GTX 1050 dedi: Hocam Memtest nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et GTX 1050 dedi: Hocam Memtest nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Belleğinizin boyutuna ve özelliklerine göre 10 dakikadan 8 saate göre bir süre sürecektir. Çoğu sistemde 2 saat civarı sürüyor.
KS KS GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 Yehetto dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belleğinizin boyutuna ve özelliklerine göre 10 dakikadan 8 saate göre bir süre sürecektir. Çoğu sistemde 2 saat civarı sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bu testi yaptıktan sonra size atsam olur mu? Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Belleğinizin boyutuna ve özelliklerine göre 10 dakikadan 8 saate göre bir süre sürecektir. Çoğu sistemde 2 saat civarı sürüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler peki bu testi yaptıktan sonra size atsam olur mu?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #6 GTX 1050 dedi: Teşekkürler peki bu testi yaptıktan sonra size atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Elbette, buraya atın inceleriz. Artı 0 Eksi
GTX 1050 dedi: Teşekkürler peki bu testi yaptıktan sonra size atsam olur mu? Genişletmek için tıkla... Elbette, buraya atın inceleriz.
KS KS GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #7 Yehetto dedi: Elbette, buraya atın inceleriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o zaman testi yapıp geliyorum. Yehetto dedi: Elbette, buraya atın inceleriz. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef benim PC usb'den başlatılamıyor Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: Elbette, buraya atın inceleriz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o zaman testi yapıp geliyorum. Yehetto dedi: Elbette, buraya atın inceleriz. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef benim PC usb'den başlatılamıyor
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #8 GTX 1050 dedi: Hocam maalesef benim PC usb'den başlatılamıyor Genişletmek için tıkla... Eski bir sistemse CD'ye vesaire yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
GTX 1050 dedi: Hocam maalesef benim PC usb'den başlatılamıyor Genişletmek için tıkla... Eski bir sistemse CD'ye vesaire yazabilirsiniz.
KS KS GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #9 Yehetto dedi: Eski bir sistemse CD'ye vesaire yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam CD yok ki olsa deniyecektim Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: Eski bir sistemse CD'ye vesaire yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam CD yok ki olsa deniyecektim
Web Arayüz Picopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 233 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #10 Sıkıntı çıkmaz kafaya takma kullan eğlen gitsin. Artı 0 Eksi