KorayTR Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 317 Çözümler 2 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar "%appdata" klasöründen Discord adlı klasörü silemiyorum. Üstüne gelip sağ tık ardından sil diyorum ancak hiçbir tepki olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar "%appdata" klasöründen Discord adlı klasörü silemiyorum. Üstüne gelip sağ tık ardından sil diyorum ancak hiçbir tepki olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm eloinf 26 Ocak 2021 KorayTR dedi: Yaptım ancak hala ''Installing Update 1 of 1'' diyor ve yükleme çubuğu dolup dolup duruyor, açılmıyor hala discord. Genişletmek için tıkla... Dostum gece aklıma gelmemişti, Discord PTB diye bir uygulama vardı onu indirebilirsin. KorayTR dedi: Yaptım ancak hala ''Installing Update 1 of 1'' diyor ve yükleme çubuğu dolup dolup duruyor, açılmıyor hala discord. Genişletmek için tıkla... Discord PTBdiscordapp.com › download Buyrun bu da linki. Normal sürümden farkı yok diye biliyorum, test sürümü olabilir.
KorayTR dedi: Yaptım ancak hala ''Installing Update 1 of 1'' diyor ve yükleme çubuğu dolup dolup duruyor, açılmıyor hala discord. Genişletmek için tıkla... Dostum gece aklıma gelmemişti, Discord PTB diye bir uygulama vardı onu indirebilirsin. KorayTR dedi: Yaptım ancak hala ''Installing Update 1 of 1'' diyor ve yükleme çubuğu dolup dolup duruyor, açılmıyor hala discord. Genişletmek için tıkla... Discord PTBdiscordapp.com › download Buyrun bu da linki. Normal sürümden farkı yok diye biliyorum, test sürümü olabilir.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #21 KorayTR dedi: Deneyeceğim hocam. Denedim ve oldu hocam Allah razı olsun. Son olarak bir sorum olucak bu DiscordPTB'nin farkı nedir? Genişletmek için tıkla... O topluluğa açık beta sürüm sanırım. Artı 0 Eksi
KorayTR dedi: Deneyeceğim hocam. Denedim ve oldu hocam Allah razı olsun. Son olarak bir sorum olucak bu DiscordPTB'nin farkı nedir? Genişletmek için tıkla... O topluluğa açık beta sürüm sanırım.