Call of Duty 2 en ucuz nereden alınır?

Technomember0

Hectopat
Merhaba, eskiden oynadığım CoD2'yi şimdi tekrardan oynamak istiyorum ancak baktığımda 200TL gözüküyor. Çok eski olan bir oyunun bu fiyatta olması beni şüphelendirdi açıkçası. Daha ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, eskiden oynadığım CoD2'yi şimdi tekrardan oynamak istiyorum ancak baktığımda 200TL gözüküyor. Çok eski olan bir oyunun bu fiyatta olması beni şüphelendirdi açıkçası. Daha ucuz satan bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler.
Yok hocam satanlara güvenmeyin ortak hesap oluyor ucuz bu yüzden Korsan oynayın gitsin Activision bu oyundan parasını kazandı artık bir şey olmaz.

Oyun neredeyse 20 yıllık. Bu kadar eski bir oyuna bu kadar para vermek bence saçma. İnternetten güvenilir bir siteden indirip oynayın bence. Satın alınabilir bir oyun ama Steam'de bile 20 dolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı