Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 30 Haziran 2021 #1 Merhaba. Ben özel server kurmak istiyordum. Bu şekilde bir video buldum. Bu videodaki sitelerden server kurarsam bir sıkıntı olur mu? Virüs, zararlı bir şey veya internetle alakalı vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba. Ben özel server kurmak istiyordum. Bu şekilde bir video buldum. Bu videodaki sitelerden server kurarsam bir sıkıntı olur mu? Virüs, zararlı bir şey veya internetle alakalı vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 1 Temmuz 2021 #2 Herkese açık bir server mı kuracaksınız yoksa arkadaş arasında oynamak için mi kuracaksınız ? Artı 0 Eksi