Call of Duty 4 Remastered Nasıldır?

Call of Duty Serisinin En İyi Oyunu Hangisi ?

• COD 1

Oy: 0 0,0%
  • COD 2

Oy: 1 5,3%
  • COD 3

• Modern Warfare Serisi

Oy: 16 84,2%
  • Black Ops Serisi

Oy: 2 10,5%
  • Advanced Warfare

• Infinity Warfare

• Oy verenlerin toplamı
    19
Makaleler
1
Daha fazla  
Call of Duty serisinin benim gözümdeki efsane oyunu yani 4. oyunu olan Modern Warfare yakın zamanda bir grafik devrimi yaşayarak Remastered sürümü yayınlandı. 5-10 GB'lık oyun 50 küsür GB olmuş.
Soru şu: Oyunu oynayan deneyen var mı acaba? Sizce kotamın 50 GB'ını ona ayırmamı değecek kadar güzel olmuş mu? Tecrübe etmiş arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hz. CPT Price'ın olduğu her oyunu severim ben. COD 4. R'de ise ölen birçok takım arkadaşımızı kurtarmak mümkün olduğu için ayrıca seviyorum. Benim en çok hoşuma giden karakterlerden birisi Reznov'du. COD 5 ve B.O serisinde yer alan bu ölümsüz arkadaşımızı bulma çabamız çok şahaneydi.

Hz. CPT Price'ın olduğu her oyunu severim ben. COD 4. R'de ise ölen birçok takım arkadaşımızı kurtarmak mümkün olduğu için ayrıca seviyorum. Benim en çok hoşuma giden karakterlerden birisi Reznov'du. COD 5 ve B.O serisinde yer alan bu ölümsüz arkadaşımızı bulma çabamız çok şahaneydi.
Benim merak ettiğim acaba 50 GB lık oyun, yani modern bir oyunun boyutundaki bu oyun, gerçekten bi ghost ya da infinity warfare gibi gelişmiş grafiklere mi sahip? Yoksa eski COD 4 ün biraz kaplama yapılmış hali mi ?

Evet gelişmiş grafiklere sahip. Işıklandırmalar karakter modellemeleri kaplamalar silah sesleri. Her şeyiyle modern bir oyun. Ayrıca bu video ile daha iyi anlabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı