Call of Duty Black Ops 2 Hile Yapmadığım Halde Ban Yedim

Furkan Üner

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Call of Duty Black Ops 2 Multiplayer'da hile yapmamama rağmen ban yedim. Hatta oyunda ilk prestijimin son leveline 1 saat önce ulaştım. Yine bir oyuna girerken bir anda oyundan attı ve ekteki hatayı aldım. Lütfen yardım edin. Steam hesabımdan bakıyorum fakat VAC ban falan da göremiyorum.
2015-02-05_00002.jpg

Destek ile iletişime geçerseniz sorununuz çözülebilir. Büyük ihtimalle sizin bulunduğunuz serverda hile yapıldı. Daha önce benimde başıma gelmişti online zombie oynuyordum birde herkese raygun geldi sınırsız mermi ile birlikte bizim karakterler araba oldu falan iyice garipleşti ama ban yememiştim.

Birde biraz ilgisiz olacak ama ben Black Ops2 oynamaya yakın sürede başladım 27lvl'ım bazılarında prestij 1-2 vs. var onlar nasıl alınıyor?

Destek ile iletişime geçerseniz sorununuz çözülebilir. Büyük ihtimalle sizin bulunduğunuz serverda hile yapıldı. Daha önce benimde başıma gelmişti online zombie oynuyordum birde herkese raygun geldi sınırsız mermi ile birlikte bizim karakterler araba oldu falan iyice garipleşti ama ban yememiştim.

Birde biraz ilgisiz olacak ama ben Black Ops2 oynamaya yakın sürede başladım 27lvl'ım bazılarında prestij 1-2 vs. var onlar nasıl alınıyor?
Prestij yapabilmek için öncelikle 55 lvl olman gerek. Ardından Barracks'a girip en altta "Prestige" bölümünden prestijine yapabilirsin.

Sanırım benim serverimdeki birinin hilesinden kaynaklandı bu. Bu aralar zaten hile yapan birçok oyuncudan dolayı oyundan soğumuştum. Ama yine de para vermiştim ben oyuna.:cry::cry::cry: Forumda küfür yok o yüzden Allah Activision'un da Treyarch'ın da Steam'in de belasını versin.:mad::mad::mad::lanet::lanet::lanet:

Bazen batsın bu dünya diyorum.

Prestij yapabilmek için öncelikle 55 lvl olman gerek. Ardından Barracks'a girip en altta "Prestige" bölümünden prestijine yapabilirsin.

Sanırım benim serverimdeki birinin hilesinden kaynaklandı bu. Bu aralar zaten hile yapan birçok oyuncudan dolayı oyundan soğumuştum. Ama yine de para vermiştim ben oyuna.:cry::cry::cry: Forumda küfür yok o yüzden Allah Activision'un da Treyarch'ın da Steam'in de belasını versin.:mad::mad::mad::lanet::lanet::lanet:

Bazen batsın bu dünya diyorum.
Kahrolsun bu oyunlara bu kadar para verdirtenlere diyorum Half-Life oynuyorum.:cry::cry::cry::cry:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı