Call of duty Black Ops 3 (2.Fragman)

Fragman izlerken gözlerimin önüne, Crysis geldi nedense. Ama yinede oynamaya değer bence.

C.O.D: A.W'ın yeni versiyonunu mu, ne?
Nerde COD: Black Ops 1'in hayecanı ve o lezzeti. Bunlar bu işin tadını kaçırdı. Hiç veğebmedim.

COD: AW'i ön siparişle aldım ancak oyunu bitirmedim, lanet okuyup yarıda bıraktım.
Aynen katılıyorum. COD son bir kaç yıldır hiçbir yenilik katamadı çıkardığı yeni oyunlara. Malesef bu oyunda çok berbat görünüyor. Son yıllarda çıkan diğer COD' lar gibi sadece vakit öldürmek için oynanır.

COD oldschool tarzına dönmedikçe, eski başarısını kazanamaz. Bu tarz oyun yapmakla Battlefield serisine rakip olmak yerine, onun olmadığı tarzlara bir kaçış yapıyor...
Ama bir tık ötesinde Crysis gibi bir dev çıkacak karşısına... Bu tarza multiplayerde zaten Titanfall var...

Aynen multisi COD AW gibi olabilir ama hikaye kısmı oynanır, yine de gözüm Modern Warfare de.
@er69pro aynen ön sipariş ile aldım multiplayer kısmından illet geldi adamlar hayvan gibi oynuyor ve genelde yeniliyoruz yenilmek bir yana çıkar çıkmaz öldürmeseler, bir daha orijinal COD almam dedim, oynuyorum arada multiplayer.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı