Call of Duty Black Ops 3 ve Call of Duty WW2 alınır mı?

Dostlar ben bu oyunu hikaye modu için almak istiyorum peki WW2 Deluxe sürüm alınır mı sizce hikayeye bir katkısı var mı?

Aynı şekilde WWII - Season Pass'ın ana oyuna bir katkısı mevcut mu?
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Dostlar ben bu oyunu hikaye modu için almak istiyorum peki WW2 Deluxe sürüm alınır mı sizce hikayeye bir katkısı var mı?

Aynı şekilde WWII - Season Pass'ın ana oyuna bir katkısı mevcut mu?
Teşekkür ederim.

Yok multiplayer kısmı için karakter ve silah skinleri falan veriyor gereksiz multisini oynayan yoktur onun

Yok multiplayer kısmı için karakter ve silah skinleri falan veriyor gereksiz multisini oynayan yoktur onun
Teşekkür ederim sağ olun.
Singleplayer modu oynayacaksan WW2 güzeldir ama çok kısa sürüyor hikayesi. Multiplayer oynayacaksan iki oyunda da çok az oyuncu var.
Hocam açıkçası daha önce oynadım bu sefer almak ve oynamak istiyorum. hikaye biraz kısa evet ama indirime girmişken alayım diyorum. Dediğim gibi multiyle pek işim yok sadece deluxe ya da Season'ın ana hikayeye bir katkısı var mı ona göre alayım dedim.
Teşekkür ederim.

Bende bu 2 oyun arasında kararsızım, hangisi alınmalı sizce? WW2'nin zombisi iyi midir? Hikayeyi az çok biliyorum fakat multiplayer kısmı hakkında fikrim yok.

BO3 ise galiba hikaye kısmı yok 68,97'ye bu 2 oyun alınır mı sizce, alınırsa hangisi?

Bende bu 2 oyun arasında kararsızım, hangisi alınmalı sizce? WW2'nin zombisi iyi midir? Hikayeyi az çok biliyorum fakat multiplayer kısmı hakkında fikrim yok.

BO3 ise galiba hikaye kısmı yok 68, 97'ye bu 2 oyun alınır mı sizce, alınırsa hangisi?

En iyi zombie modu World at Wardaydı diğerleri zorlama biraz Multiplayer diyorsan az oyuncu vardır onlarda 1000LVLDir hikaye için alınır güzel WW2'nin Black Ops 3 ınfınıte warfare ile beraber Call of Duty serisinin en kötü oyunları tavsiye etmem

BO3 ise galiba hikaye kısmı yok 68, 97'ye bu 2 oyun alınır mı sizce, alınırsa hangisi?

Ben her ikisini de aldım şu an zombi modları ve hikaye modları için belkim ileride bu oyunlar zamlanırsa bir daha bu fiyatlara alamayız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı