Call of Duty: Black Ops 7, ABD PS Store'da en çok satanlar listesinde ilk sıraya oturdu

Makaleler
2
Daha fazla  
ABD PS'de en çok satan oyunlar arasında 1. sıraya yerleşmiş. ABD'li çarlar işte ne beklersin. Bir duvardan zıplama mekaniği eklenmiş gören de ne yenilik be. Campaign kısmından zaten bahsetmeye gerek yok. Eğer multiplayer için uğraşıyorsan, evet öyle yapıyorlar, hikaye modu yapma kardeşim. Yapacaksan da artık BO, MW adını karakterlerini kullanma. Al adamların kitle o kadar köleden farksız ki ne de olsa paramızı çıkartacağız kafasında her şeyi yaparlar. Bu arada bunları dedim diye oyundan keyif alanlar üzerine alınmasın, keyif alan alır ama bunlar bir gerçek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hikaye modundan sonra oyun hakkında 1 tane bile iyi bir şey söylemeyeceğim. İyi hiçbir şey yok! Çöp, çöp ve daha fazla çöp oyun.

Hikaye modundan sonra oyun hakkında 1 tane bile iyi bir şey söylemeyeceğim. İyi hiçbir şey yok! Çöp, çöp ve daha fazla çöp oyun.
Bu oyuna çöp demek o kadar iyimser kalır ki forum ortamında olmasak mucizevi nakaratlar eşliğinde şarkı söyleyebilirdim.

Bu oyuna çöp demek o kadar iyimser kalır ki forum ortamında olmasak mucizevi nakaratlar eşliğinde şarkı söyleyebilirdim.
Aynı düşüncedeyim. Black Ops 6'da skinlere rağmen oynamıştım. Bunda 3. maç ALT + F4 attım, çıktım. Hikayeyi ise sırf Call of Duty oyunu diye oynuyorum ve zorla, kusa kusa bitireceğim. İncelemesini bile yapmazdım ama sanırım uzun uzun gömme incelemesi olacak. :D

Şirketin amacı para kazanmak olduktan sonra kaliteli yapım zor olur. Biraz oyunculara yönelik bir şeyler yapsalar, her iki tarafta memnun kalacak aslında.

Bunlar yüzünden sonucunu biz çekiyoruz. Her yıl FIFA/Call of Duty alınmasa, boykot edilse eminimki oyuncuların istediklerini yaparlar.
Aynı şekilde her sene aynı oyun dediğimiz FIFA'dan farkı yok bu CoD'ların. Her sene aynı oyunu koyuyorlar.

Amerikalılar...

1763242556453.jpeg

Amerikalılardaki CoD sevgisi başka bir yerde gerçekten. Ne çıksa alırlar ki alıyorlar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı