Call of Duty: Black Ops 7 Duyuruldu!

Hocam yaklaşık 6-7 senedir gelecek temalı CoD oyunu çıkmıyor, abartmayın bence. :D en son çıkan gelecek temalı oyun Black Ops 4'tü ki onun da hikayesi yoktu, 2018 yılında çıkmış oyun.

Ben bundan Advanced warfare ve BO3 seviyesinde utopiklik beklemiyorum zaten Black Ops 2'nin biraz ötesinde olur.

Ben bundan Advanced warfare ve BO3 seviyesinde utopiklik beklemiyorum zaten Black Ops 2'nin biraz ötesinde olur.

Evet. Black Ops 2 2025'te, 7 ise 2035 yılında geçecek. AW ve BO3 biraz daha ileri yıllarda geçiyordu. Black Ops 2'nin gelecek temalı bölümleri neyse bu da aynı olur hemen hemen.

CoD'un çok fanı değilim 4 hariç hiçbirisini bitirmedim, 2'yi de internet kafe de oynardım.:d
7'nin sinematiği güzeldi. Çıktığı zaman bu şekilde olursa Game Pass ten oynayabilirim.

Hikayeyi bilmiyorum, zombi gameplay'ine hiç bakmamıştım şimdi baktım bence fena değil idare eder.

@RonPel Activision para için çıkartıyor sanki. Şöyle baktığımda fazla kalite göremiyorum.
Her sene aynı şeyi yapıyorlar. Hikaye modu kötü olur, kesin açık dünya ve zombili bölüm koyarlar yine. Ben sırf zombi modu için alıyorum.

Bo6'nın dandik zombileri bunları koymazlar umarım.

Dosya Ekleri

• IMG_0954.jpeg
    IMG_0954.jpeg
    309,6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0955.png
    IMG_0955.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Her sene aynı şeyi yapıyorlar. Hikaye modu kötü olur, kesin açık dünya ve zombili bölüm koyarlar yine. Ben sırf zombi modu için alıyorum.

BO6'nın dandik zombileri bunları koymazlar umarım.

Böyle zombileri ben de sevmiyorum hocam, çok abartılı geliyor. Klasik yavaş yürüyen aptal zombiler en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yaklaşık 6-7 senedir gelecek temalı CoD oyunu çıkmıyor, abartmayın bence. :D En son çıkan gelecek temalı oyun Black Ops 4'tü ki onun da hikayesi yoktu, 2018 yılında çıkmış oyun.
Black Ops 6'nın gerçeklik dışı zombileri de bunun yanında hiçbir şey. Siz çok Call of Duty fanısınız.

Black Ops 6'nın gerçeklik dışı zombileri de bunun yanında hiçbir şey.
Zombilerin gerçeklik dışı olması oyunu gelecek temalı bir yapım yapmıyor. Evet zombiler gerçeklik dışı olabilir. Zombiler gerçeklik dışı olduğu için gelecek temalı oyun demek yanlış olur. Black Ops 2 devam niteliğinde bir oyun olacak. Gelecek temalı dediğiniz türden her yıl çıkmıyor.

Hikaye modu düşünüldüğünde en son 2016 yılında gelecek temalı bir oyun çıkmış.

1749484180845.png

Kaynak: Call Of Duty Oynama Sırası - Seriye Kronolojik BakıŠ(2025)

Son düzenleme:
Zombilerin gerçeklik dışı olması oyunu gelecek temalı bir yapım yapmıyor. Evet zombiler gerçeklik dışı olabilir. Zombiler gerçeklik dışı olduğu için gelecek temalı oyun demek yanlış olur. Black Ops 2 devam niteliğinde bir oyun olacak. Gelecek temalı dediğiniz türden her yıl çıkmıyor.

Hikaye modu düşünüldüğünde en son 2016 yılında gelecek temalı bir oyun çıkmış.

Eki Görüntüle 2508369
Kaynak: Call Of Duty Oynama Sırası - Seriye Kronolojik BakıŠ(2025)

Black Ops 4 2040 ile 2045 arasında geçiyordu ama onda oynanabilir hikaye modu yoktu sadece specielist ara sahneleri vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı