Call of Duty: Black Ops 7 Duyuruldu!

@poyriho son umudumuz Xbox Showcase içindi. Olmadı maalesef. Ne zaman duyuracaklar artık bu oyunu? O kadar Xbox ally gösteriminde de silksong görüntülerine yer verdiler.

Şu an PC game show var. Son kale burası. Buradan da beklenmedik şeyler çıkabilir. İstiyorsan bakabilirsin. Ben şu an bunu da izliyorum.

Black Ops 7'de 2.oyundan aşina olduğumuz David Mason ve Raul Menendez ana karakterler arasında olacak. Hikayenin de 2.oyunun üzerinden gideceğini anlamışsınızdır.

2.oyunda oyunun yarısını Alex Mason ile diğer yarısını da oğlu olan David Mason ile oynuyorduk, bunda ise tamamen iş David Mason'a kalacak ve oyun komple gelecekte geçiyor gibi duruyor (flashback sahneler olmazsa). Hikayesinin de coop mantığında olacağını söyleyeyim, zorunlu olur mu olmaz mı orası kesin değil.

Hikaye olarak Black Ops 2 gibi bir şey olursa çok güzel olur, çok severek oynamıştım.

Black Ops 7'de 2.oyundan aşina olduğumuz David Mason ve Menendez ana karakterler arasında olacak. Hikayenin de 2.oyunun üzerinden gideceğini anlamışsınızdır.

2.oyunda oyunun yarısını Alex Mason ile diğer yarısını da oğlu olan David Mason ile oynuyorduk, bunda ise tamamen iş David Mason'a kalacak ve oyun komple gelecekte geçiyor gibi duruyor (flashback sahneler olmazsa). Hikayesinin de coop mantığında olacağını söyleyeyim, zorunlu olur mu olmaz mı orası kesin değil.

Hikaye olarak Black Ops 2 gibi bir şey olursa çok güzel olur, çok severek oynamıştım.

Black Ops 2 gibi olursa bir ihtimal çok satabilir. BO2 hikayesi bayağı güzel, sevdiğim birkaç CoD oyunundan biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emir M., Black Ops 2 gibi olacaksa söyleyecek bir şeyim kalmaz, beklerim. Hikayesi yeterince iyi olursa alacağım bir oyun olur. ☺️

Zombisi için alacağım ve bu sefer harbiden düzgün bir zombi oynayacağız gibi, tranzit geri geliyor, fragmanda da gözüküyor. Ve mob of the Dead haritası geri geliyor, fragmanda da gözüküyor.

6 fiyaskoydu diyor herkes, umarım bu da öyle olmaz.
Evet, hikaye olarak gerçekten oynadığım en kötü Black Ops oyunlarından birisi ve zombi modu da iğrençti.

Açıkçası ben heyecanlandım, Call of Duty’den çıktıktan bir kaç dakika sonra duyurulmuş olması da ayrı bir sürpriz oldu :) Hemen konusunu açacaktım aslında ama açamadım, olsun.

Bence iyi bir iş geliyor olabilir, zaten Call of Duty’nin yapması gereken şey iyi bir senaryoyla Hollywood kalitesinde aksiyon ve sinematik sekanslar bence.

Son düzenleme:
Açıkçası ben heyecanlandım, Call of Duty’den çıktıktan bir kaç dakika sonra duyurulmuş olması da ayrı bir sürpriz oldu :) Hemen konusunu açacaktım aslında ama açamadım, olsun.

Bence iyi bir iş geliyor olabilir, zaten Call of Duty’nin yapması gereken şey iyi bir senaryoyla Hollywood kalitesinde aksiyon ve sinematik sekanslar bence.
Aksiyon ve sinematik sahneler yapar ama hikaye ve senaryo şüpheli.

Zombisi için alacağım ve bu sefer harbiden düzgün bir zombi oynayacağız gibi, tranzit geri geliyor, fragmanda da gözüküyor. Ve mob of the Dead haritası geri geliyor, fragmanda da gözüküyor.

Evet, hikaye olarak gerçekten oynadığım en kötü Black Ops oyunlarından birisi ve zombi modu da iğrençti.
Hikayeyi bilmiyorum, zombi gameplay'ine hiç bakmamıştım şimdi baktım bence fena değil idare eder.

@RonPel Activision para için çıkartıyor sanki. Şöyle baktığımda fazla kalite göremiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı