Call of Duty Black Ops alınır mı?

Daha fazla  
Serinin 7. oyunu olan Black Ops alınır mı sizce? Zombi içeriğini sevmiyorum açıkçası ve bu oyunda da zombiler var diye biliyorum. Zombisiz oynama gibi tercihimiz var mı?
Ayrıca Call of Duty'nin ilk oyununu yani 1'i de oynamadım. Oynamaya değer mi sizce? Büyük beklentilerim yok. Diğer eski CoD oyunları gibi güzelse okeyim.

Serinin 7. oyunu olan Black Ops alınır mı sizce? Zombi içeriğini sevmiyorum açıkçası ve bu oyunda da zombiler var diye biliyorum. Zombisiz oynama gibi tercihimiz var mı?
Ayrıca Call of Duty'nin ilk oyununu yani 1'i de oynamadım. Oynamaya değer mi sizce? Büyük beklentilerim yok. Diğer eski CoD oyunları gibi güzelse okeyim.
Serinin o oyunu zombileri için oynanıyor hocam. Online kısmı hile dolu diyorlar.

Hikaye modunda zombiler yok. Zombiler oyunun zombi modunda oynanabiliyor.

İlk oyun günümüz için biraz eski kalıyor doğal olarak. Oynanır oynanmaz sana kalmış bir şey. 2 saat dener beğenmezsen iade edersin.

Serinin o oyunu zombileri için oynanıyor hocam. Online kısmı hile dolu diyorlar.
Online kısmını oynamam herhalde. Hali hazırda BF1 ve BF5 var güncel olarak bende.
Hikaye modunda zombiler yok. Zombiler oyunun zombi modunda oynanabiliyor.

İlk oyun günümüz için biraz eski kalıyor doğal olarak. Oynanır oynanmaz sana kalmış bir şey. 2 saat dener beğenmezsen iade edersin.
Öğrenmek istediğimde buydu hocam zaten. Hikaye modu için istiyorum oyunu, zombi yoksa sorun yok. Eski kalıyor derken neyi kastettiniz? Grafiği ve yapay zekası için oynamıyoruz ki hocam. Hikayesi ve atmosferi için. NFS MW serisini sevdiysem bunu da severim herhalde hikayesi falan güzelse.
Hikaye modu gayet güzel, oynayabilirsin. Onu bitirince de Black Ops 2'yi oynarsan daha iyi olur hikaye açısından.
Teşekkürler.

Düzeltme: NFS MW serisi demişim CoD MW olucak o.

Son düzenleme:
Black Ops çok iyi oyundur. Kesinlikle tavsiye ederim. Öncesinde oynamadıysan World at War'ı oynarsan daha iyi olur.
Oynadım hocam World at War'ı. Bu arada hem size hem de diğer cevap yazan arkadaşlara sorayım. Konu başlığında aslında onu da sormuştum ama başlığa göre cevap verilmiş genelde. Call of Duty'nin ilk oyunu alınır mı? O daha ucuz şu anda, Black Ops 50 TL pahalı geliyor. Bir de United Offensive diye bir oyun varmış. Seride ismi gözükmüyor ama sanırım ilk oyuna ek genişleme paketi gibi bir şey. Bilginiz var mı bu konuda?

Oynadım hocam World at War'ı. Bu arada hem size hem de diğer cevap yazan arkadaşlara sorayım. Konu başlığında aslında onu da sormuştum ama başlığa göre cevap verilmiş genelde. Call of Duty'nin ilk oyunu alınır mı? O daha ucuz şu anda, Black Ops 50 TL pahalı geliyor. Bir de United Offensive diye bir oyun varmış. Seride ismi gözükmüyor ama sanırım ilk oyuna ek genişleme paketi gibi bir şey. Bilginiz var mı bu konuda?
Evet. İlk oyunun ek paketidir United Offensive. İstersen alabilirsin ki eğer seriyi tümden meshestmek istiyorsan konsollar için çıkan, ilk oyunun Finest Hour adında farklı bir sürümünü, ikinci oyunun Big Red One adındaki farklı bir sürümünü, sadece konsollar için çıkan üçüncü oyunu da emulatör üzerinden oynayabilirsin. Ayrıca üçüncü oyun PC'ye çıkmadığı için Ruslar tarafından PC için yapılan ve ilk oyun esas alınarak geliştirilen garı resmi Call of Duty 3 oyununu da oynayabilirsin.

Hikaye modu çok iyidir. Eski olmasına rağmen grafikleri vs rahatsız etmez bence. Hazır indirimdeyken alabilirsin zam gelme ihtimali de var sonuçta.

Call of Duty Warchest aldım arkadaşlar. Call of Duty, Call of Duty 2 ve Call of Duty United Offensive içeriyor. İkinci oyunu zaten oynamıştım. Şimdi ben önce Call of Duty oynayıp bitirip daha sonrasında United Offensive mi oynayacağım? İkisi ayrı ayrı kütüphaneme geldi çünkü. Yoksa ikisini de mi yüklemeliyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı