Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.975 Makaleler 26 Çözümler 519 28 Ekim 2023 #51 Ousia dedi: Hocam isim söylemek yasak mı? Bir sitede sadece Cold War bulunuyor. Diğerlerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse.
Ousia dedi: Hocam isim söylemek yasak mı? Bir sitede sadece Cold War bulunuyor. Diğerlerini bulamadım. Genişletmek için tıkla... İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 28 Ekim 2023 #52 Emir M. dedi: İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse. Genişletmek için tıkla... Torrentoyunindir'den buldum fakat diğerleri yok. Siz biliyorsanız söyler misiniz ismini
Emir M. dedi: İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse. Genişletmek için tıkla... Torrentoyunindir'den buldum fakat diğerleri yok. Siz biliyorsanız söyler misiniz ismini
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #53 Emir M. dedi: İkisi de kırıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Benim haberim yok paylaşın lütfen! (yenilerinden bahsediyorum) Emir M. dedi: İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer yenisinden bahsediyorsanız site ismi verebilir misiniz?
Emir M. dedi: İkisi de kırıldı hocam. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Benim haberim yok paylaşın lütfen! (yenilerinden bahsediyorum) Emir M. dedi: İsim verebilirsiniz ama link atmayalım mümkünse. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer yenisinden bahsediyorsanız site ismi verebilir misiniz?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.975 Makaleler 26 Çözümler 519 28 Ekim 2023 #54 Ousia dedi: Torrentoyunindir'den buldum fakat diğerleri yok. Siz biliyorsanız söyler misiniz ismini Genişletmek için tıkla... Gamedrive.org sitesinde hepsi var. Campaign oynanmiyormus ama sanırsam.
Ousia dedi: Torrentoyunindir'den buldum fakat diğerleri yok. Siz biliyorsanız söyler misiniz ismini Genişletmek için tıkla... Gamedrive.org sitesinde hepsi var. Campaign oynanmiyormus ama sanırsam.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #55 Çok iyi haber. Darısı tüm oyunlarının başlarına. Ama birisi geldiyse muhtemelen öbürlerinin de devamı gelir.
Çok iyi haber. Darısı tüm oyunlarının başlarına. Ama birisi geldiyse muhtemelen öbürlerinin de devamı gelir.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #56 Emir M. dedi: Gamedrive.org sitesinde hepsi var. Campaign oynanmiyormus ama sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs var mıdır? Site pek güvenilir gelmedi de.
Emir M. dedi: Gamedrive.org sitesinde hepsi var. Campaign oynanmiyormus ama sanırsam. Genişletmek için tıkla... Hocam virüs var mıdır? Site pek güvenilir gelmedi de.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.975 Makaleler 26 Çözümler 519 28 Ekim 2023 #57 MithraT dedi: Hocam virüs var mıdır? Site pek güvenilir gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Onun garantisini veremem. Genelde tüm siteler linkleri tek bir yerden alıyor, ben yine de sıkıntı çıkacağını sanmam.
MithraT dedi: Hocam virüs var mıdır? Site pek güvenilir gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Onun garantisini veremem. Genelde tüm siteler linkleri tek bir yerden alıyor, ben yine de sıkıntı çıkacağını sanmam.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 28 Ekim 2023 #58 Reddit'te oyunu kıran kişi Discord sunucusu vermiş zaten. Orada bütün dosyalar mevcut. Hatta Launcher bile yapmışlar.
Reddit'te oyunu kıran kişi Discord sunucusu vermiş zaten. Orada bütün dosyalar mevcut. Hatta Launcher bile yapmışlar.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.975 Makaleler 26 Çözümler 519 28 Ekim 2023 #59 Ousia dedi: Reddit'te oyunu kıran kişi Discord sunucusu vermiş zaten. Orada bütün dosyalar mevcut. Hatta Launcher bile yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Evet, DC link vermek yasak olduğu için vermedim ama biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
Ousia dedi: Reddit'te oyunu kıran kişi Discord sunucusu vermiş zaten. Orada bütün dosyalar mevcut. Hatta Launcher bile yapmışlar. Genişletmek için tıkla... Evet, DC link vermek yasak olduğu için vermedim ama biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
RyderWilson Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #60 Oyun 4 gün önce kırılmış sadece hikaye oynanıyor.