Call of Duty Black Ops Cold War takım arkadaşı

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

CoD serisine hayatımı vermiş birisi olarak oyunun multiplayer kısmı için bir takım kuracağım, özellikle turnuvalara katılmak amaçlı, tekrardan belirtiyorum, multiplayer için, Warzone değil. Özellikle rekabetçi modlarda, Search and destroy, domination vs. İlgilenenler bu konuyu hortlatsın :D

Hocam para için olmasa bile bu oyunun turnuvaları veya GLL maçları çok eğlenceli. Sırf eğlenmek ve biraz rütbe edinmek amaçlı kurulabilir :)
Oyun 60 Euro. Şuan ki kur ile tam olarak 600 liraya denk geliyor. Ben ondan bahsediyorum hocam yoksa oyunun içinde para kazanmışım kazanmamışım pek önemli değil.

Hocam para için olmasa bile bu oyunun turnuvaları veya GLL maçları çok eğlenceli. Sırf eğlenmek ve biraz rütbe edinmek amaçlı kurulabilir :)
Açıkçası bu kadar senedir 4 defa turnuvaya katıldım ve bir takım ödüller elde ettim ama bu aralar zaman bulamadığımdan dolayı MW 2019'u es geçtim,zaten bu sene Warzone senesi oldu,ben eski kafa Multiplayer oyuncusuyum,bu sene benim senem olacak ondan buraya yazdım ilgilenenler varsa diye :D
Blizzard bölgesel fiyatlandırma uygulamadığı için çok zor hocam :(
#BLIZZFIXTHEPRICE adında bir imza kampanyası vardı onu imzalamanı öneririm hacı.
İlgilenenler hortlatsın beyler oyun yarın çıkıyor :D

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

CoD serisine hayatımı vermiş birisi olarak oyunun multiplayer kısmı için bir takım kuracağım, özellikle turnuvalara katılmak amaçlı, tekrardan belirtiyorum, multiplayer için, Warzone değil. Özellikle rekabetçi modlarda, Search and destroy, domination vs. İlgilenenler bu konuyu hortlatsın :D
Hocam iyi günler dilerim öncelikle. Ben de Google'layıp çeşitli forum sitelerinde Call of Duty için takım arkadaşı ararken mesajınıza denk geldim. Hemen üye olup mesaj atayım dedim. 3 gün önce Cold War ön sipariş verdim fakat bu yıl üniversite mezuniyet senem olduğundan kışın pek vaktim olmayacak gibi duruyor. Fakat özellikle bu kıştan sonra bol bol vaktim olacak. Yine de bir klan kurarsak dahil olmak isterim 😀

Hocam iyi günler dilerim öncelikle. Ben de Google'layıp çeşitli forum sitelerinde Call of Duty için takım arkadaşı ararken mesajınıza denk geldim. Hemen üye olup mesaj atayım dedim. 3 gün önce Cold War ön sipariş verdim fakat bu yıl üniversite mezuniyet senem olduğundan kışın pek vaktim olmayacak gibi duruyor. Fakat özellikle bu kıştan sonra bol bol vaktim olacak. Yine de bir klan kurarsak dahil olmak isterim 😀
Olur hocam neden olmasın,her zaman ulaşabilirsin bana,battlenet ismini yazarsan ekleyeyim :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı