Call of Duty FPS düşüklüğü

kurga243

Kilopat
Arkadaşlar resimde görüldügü üzere anlam veremedigim bir FPS kaybı, donma ve takılma yaşıyorum. Bbenim şu anki işlemcim en yüksek ayarda bile kaldıracak durumda. Ama oyuna girince CPU kullanım oranı %90, ekran kartım orta ayarda kaldırıyor. Ama en düşükte bile takılma ve donma yapıyor. RAM en düşük için yetiyor. ama takılma ve kullanım oranı %90'larda. Yani videolara bakıyorum. Aynı sistemimle tamamen orta ayarda 60 FPS alıyorlar. Takılma donma yok. Bende kasarak oynuyorum. İşin diger bir garip yanı ise, FPS degerim 50 ila 80 arası en düşük ayarda. Bunun orta ayar olması ve kasmaması lazımdı.
Sistemim.
İşlemci: Ryzen 3 2200 g.
Ekran kartı: 1050 Ti 4 GB.
RAM: 8 DDR 4.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    51,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz oyunu yüksek ayarlarda oynamak için yeterli değil, oyunu orta-düşük ayarlarda oynayın. Bu arada işlemciniz bu oyunu en yüksekte açacağını nereden çıkardınız acaba? İşlemciniz 4 çekirdekli bir işlemci zaten bu oyun için yeterli değil üstüne üstlük RAM'de 8 GB olunca oradan da bir darbe alıyor. Oyunu düşük ila orta ayarlara alıp oynamayı deneyin derim.

En yüksek degil onu yanlış söylemişim ama yüksekte kaldırıyor görünüyor burada benim şikayetçi oldugum konu 70 -100 FPS arası görünürken takıla takıla kasa kasa gitmem sistemi karşılaştırdıgımda orta gözüküyor ama RAM yüzünden düşük görünüyor bunada tamam ama dedigim gibi FPS yüksek ama kasa kasa gidiyorum

En yüksek degil onu yanlış söylemişim ama yüksekte kaldırıyor görünüyor burada benim şikayetçi oldugum konu 70 -100 FPS arası görünürken takıla takıla kasa kasa gitmem sistemi karşılaştırdıgımda orta gözüküyor ama RAM yüzünden düşük görünüyor bunada tamam ama dedigim gibi FPS yüksek ama kasa kasa gidiyorum
RAM ve işlemci yüzünden. Bende i5 7500 var, bende de kasıyor. Bu oyun için minimum i5 8400 felan lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı