Call Of Duty Ghosts 2 ne zaman çıkacak?

Arkadian

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu 2 yıldır beklemekteyim ve 2016'da çıkacak dedikoduları vardı, ne oldu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghost 2 diye bir söylenti ben hiç duymadım. COD serisi belli oyunları bar, MW gibi Black Ops gibi yada WW gibi ama Ghost seri değildi. O yüzden 2. oyunu çıkması düşük bir ihtimal.

Ghost 2 diye bir söylenti ben hiç duymadım. COD serisi belli oyunları bar, MW gibi Black Ops gibi yada WW gibi ama Ghost seri değildi. O yüzden 2. oyunu çıkması düşük bir ihtimal.
Ghosts seri kardeşim oyunun sonunda Rorke Loganı kaçırıyor. Ve sen hiçbir zaman Ghost olmadın deyip kumsaldan bacağımızdan çekerek oyun bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ghosts seri kardeşim oyunun sonunda Rorke Loganı kaçırıyor. Ve Sen hiç bir zaman Ghost olmadın diyip.Kumsaldan bacağımızdan çekerek oyun bitiyor.

Seri dahi olsa, uzun bir süre bu oyunu çıkarmayacaklar. Çünkü son 3-5 yıldır uzay temalı yapıyorlardı şimdi ise WW türünde yapıyorlar. Senin dediğin yine biraz imkansıza kaçıyor şu sıralar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı