Call Of Duty Mobile Donma Hatası

Kalenderadam

Kilopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzre geçen günler oyun dünyasına mobil versiyonla hızlı bir giriş yapan Call of Duty Mobile oyun sevenlerin beğenisini toplamayı başardı. Ben oyunu emulatör ile oynuyorum ve oyunda bazen donma hatası yaşamaktayım, bilgisayar sistemim gayet iyidir fakat oyun neden donmakta bir türlü anlayamadım. Eğer sizlerde böyle hata varsa ve çözümünü biliyorsanız lütfen benimle de paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar sisteminle alakalı bir durum olacağını sanmıyorum optimizasyonunda sıkıntı var oyunun 1 hafta önce battle royale kasarak oynamıstım bu hafta kasmıyor 4gb ramli telefonumda düzeltiyorlar sanırım hala buglar mevcut oyunda.
Konuyla alakalı ilginiz için teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz gibi sıkıntılar mevcut ilerideki güncellemeleri bekleyeceğiz ozaman.

Oyunun ortasına gelince kilitlenip kalıyor görüntü resim olarak titremeye başlıyor. Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum yalnız değilmişim. Oyunun güncellenmesi ve daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor..
Model merak eden varsa Xiaomi pocophone f1 kullanıyorum

Bence oyundan değil telefondan kaynaklıdır. Ne tesadüftür ki bende mi9t kullanıyorum. Bende donma yaşıyorum. Bayağıdır araştırıyorum ve hep xiaomi markalarda bu sorun üst düzeyde.. işlemci ram iyi diye aldım fos çıktı.. geçen video izledim arkadaş diyor ki '' normalde başka markalarda 4gb lık ram xiaomi de 8gb olarak işlem görüyormuş.'' yani ram 6gb ise aslında 3gb mış.. muhtemelen dediği doğru gibi çünkü bu özellik bu donmayı yapmaz usta kimse kusura bakmasın.
Oyunun ortasına gelince kilitlenip kalıyor görüntü resim olarak titremeye başlıyor. Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum yalnız değilmişim. Oyunun güncellenmesi ve daha çok fırın ekmek yemesi gerekiyor..
Model merak eden varsa Xiaomi pocophone f1 kullanıyorum
Tahminimce xiaomi markanın genel sorunu. Bende de aynı dostum çözüm arıyorum halen...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı