Online Cod MW 2 2022 oynuyorum hikaye için alırım.Online oynayacaksaniz değer. Cashback veren kartınız varsa daha ucuza da getirebilirsiniz.
Hikayesi çok uzun değil hocam. Pek değmez bence.Arkadaşlar malum indirim var dedim CoD MW 2019 alayım. Oyun 320 TL sizce değer mi?
Online CoD MW 2 2022 oynuyorum hikaye için alırım.
evet 7 saat ama casback ile 200 lira civarına geliyor kararsız kaldım.Hikayesi çok uzun değil hocam. Pek değmez bence.
Önereceğin oyun varmı ? Hikaye ağırlıklı ve crack olmayan oyun.Hikaye için 320 fazla.
200 ise alın beğenmezseniz iade edersiniz. 120TL iyi para, genelde son çıkan COD oyunlarının hikayeleri kısa oluyor 6 7 saatte bitiyor. Diyorsanız ki bunun hikayesi sarar beni kısa da olsa, karar size kalmış ister alın ister paranız cebinizde kalsın.evet 7 saat ama casback ile 200 lira civarına geliyor kararsız kaldım.
2. oyunu aldım reboot ya dedim ilk oyunu da alayım.200 ise alın beğenmezseniz iade edersiniz. 120TL iyi para, genelde son çıkan COD oyunlarının hikayeleri kısa oluyor 6 7 saatte bitiyor. Diyorsanız ki bunun hikayesi sarar beni kısa da olsa, karar size kalmış ister alın ister paranız cebinizde kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.