Call of Duty Modern Warfare 3 oynanır mı?

Kesinlikle değmez. Reboot serinin ve tüm CoD'lar arasında BO 7'den sonraki en kötü oyunu. Hikaye olarak bakarsak zaten Reboot seri ile kafalarına göre bir şeyler yazdılar, MW 3'de de acayip batırdılar. Görevler zaten CoD oyunu olmadığını açıkça gösteriyor. Yani değmez. Ama ben tüm CoD'ları bitirme düşüncesindeyim diyorsanız bitirip geçin. Uzun değil zaten.

Yeni çıkan MW3 oynanmaz ama eski seriyi oynamanı öneririm.

Eski seriyi bitireli yıllar oldu.

Kesinlikle değmez. Reboot serinin ve tüm CoD'lar arasında BO 7'den sonraki en kötü oyunu. Hikaye olarak bakarsak zaten Reboot seri ile kafalarına göre bir şeyler yazdılar, MW 3'te de acayip batırdılar. Görevler zaten CoD oyunu olmadığını açıkça gösteriyor. Yani değmez. Ama ben tüm CoD'ları bitirme düşüncesindeyim diyorsanız bitirip geçin. Uzun değil zaten.

MW2'nin sonunda Makarov'un gelişi haber verilince bende devamı da fena değildir diye düşünmüştüm. YT'den birkaç video izledim, genelde görevlerin berbat olduğu söyleniyor. 110GB depolama istemese hemen bitirip silerdim ama değmez diye düşünüyorum.

İlk ikisini oynadıysanız seriyi tamamlamak adına oynanabilir ama oyunun yarısı hikaye modunda ilerliyor diğer yarısı ise sanki PUBG gibi ilerliyor. Yani sanki online oyun oynuyormussunuz gibi. O yüzden beni açmamıştı önerir misin dersende önermem dediğim gibi boş vaktin varsa ve seriyi tamamlamak istiyorsan oynanabilir başkada bir şey vaat etmiyor zaten.

İlk ikisini oynadıysanız seriyi tamamlamak adına oynanabilir ama oyunun yarısı hikaye modunda ilerliyor diğer yarısı ise sanki PUBG gibi ilerliyor. Yani sanki Online oyun oynuyormussunuz gibi. O yüzden beni açmamıştı önerir misin dersende önermem dediğim gibi boş vaktin varsa ve seriyi tamamlamak istiyorsan oynanabilir başka da bir şey vaat etmiyor zaten.

Şimdilik Game Pass'te ki diğer oyunlara bakacağım hocam. Belki ileride dönerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı