7500F işlemci için AM5 anakart önerisi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde AM5'e geçiş yaptım fakat anakart olarak MSI Pro A620M-B aldım fazla araştırmadan, sonrasında baktığımda ise Curve Optimizer ayarı 620 çipsetinde bulunmuyormuş. Bu sebeple elimdekini iade edip yerine de 6000MHz destekleyen daha iyi chipsetli bir anakart alacağım. Bütçe belirtmiyorum en fiyat performans hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Sağlam olsun sorun çıkartmasın yeter.

İşlemci 7500F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FİYAT/Performans dediğiniz bütçeye göre değişir.
Belirli bir bütçeniz yoksa bile anakarta ne kadar harcamayı düşündüğünüzü belirtirseniz daha güzel öneri yapabiliriz.
Evet biraz belirsiz olmuş olabilir sonradan farkettim. 5-6bin civarına kadar çıkarım. Boyut farketmez kasam destekliyor.

MSI B650 GAMING PLUS WIFI

MATX lazım ise: ASROCK B850M PRO RS WIFI

Bütçe belirtirseniz daha iyi şeyler daha uygun fiyatlı ieyler önerebiliriz.
İkiside bu fiyatlara alınmayacak kartlar.

Evet biraz belirsiz olmuş olabilir sonradan farkettim. 5-6bin civarına kadar çıkarım. Boyut farketmez kasam destekliyor.
Bu durumda bütçenizin biraz daha üstüne çıkabilirseniz Gigabyte B850M Force öneririm:

Bütçeniz çıkmıyorsa'da Colorful Battle AX b650m-Plus wi-fi alabilirsiniz:

Merhaba, geçen günlerde AM5'e geçiş yaptım fakat anakart olarak MSI Pro A620M-B aldım fazla araştırmadan, sonrasında baktığımda ise Curve Optimizer ayarı 620 çipsetinde bulunmuyormuş. Bu sebeple elimdekini iade edip yerine de 6000MHz destekleyen daha iyi chipsetli bir anakart alacağım. Bütçe belirtmiyorum en fiyat performans hangisiyse onu almayı düşünüyorum. Sağlam olsun sorun çıkartmasın yeter.

İşlemci 7500F.

Ben şu an AMD 7600 kullanıyorum anakartım ASUS A620M-K tavsiye ederim.

Ben şu an AMD 7600 kullanıyorum anakartım ASUS A620M-K tavsiye ederim.
Adam zaten a620 kullanmak istemediği için değiştiriyor.
A620 de olur ama bütçe olduğu sürece kesinlikle tercih edilmemesi gereken bir chipset (b840 içinde aynıları geçerli)

Evet buda güzel bir seçenek eğer 4-5k deseydi bunu önerecektim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı