Call of Duty Modern Warfare II normal oyun olmadan Vault Edition alınır mı?

SvenX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. CoD MW2 oyununun Steam'de Vault Edition'un ayrı alınabileceğini gördüm. Eski oyununu oynadım. Açıkçası şimdiki 6 saatlik oyuna ilgi duymuyorum fakat Vault Edition içinde Online için güzel şeyler var. Normal oyunu almadan Vault upgrade yapabilir miyim?

Anladım fakat normalde steam de eğer dlc oyun olmadan alınamıyorsa sepete eklemeye izin vermiyor, uyarı veriyor. Bunu direkt sepete ekleyebildim. Ana oyundan bağımsız bir dlc gibi görünüyor.

Merhaba. CoD MW2 oyununun Steam'de Vault Edition'un ayrı alınabileceğini gördüm. Eski oyununu oynadım. Açıkçası şimdiki 6 saatlik oyuna ilgi duymuyorum fakat Vault Edition içinde Online için güzel şeyler var. Normal oyunu almadan Vault upgrade yapabilir
Yapamazsın. Ya oyunu alıp upgrade etmen lazım ya da vault edition alman lazım direkt.
Yapamazsın. Ya oyunu alıp upgrade etmen lazım ya da vault edition alman lazım direkt.

Spam içiz özür dilerim yanlışlıkla oldu :) Oldu bu arada.

Son düzenleme:
Anladım fakat normalde steam de eğer dlc oyun olmadan alınamıyorsa sepete eklemeye izin vermiyor, uyarı veriyor. Bunu direkt sepete ekleyebildim. Ana oyundan bağımsız bir dlc gibi görünüyor.

Spam içiz özür dilerim yanlışlıkla oldu :) Oldu bu arada.
Evet ama bilemiyorum mantıksız geliyor upgrade yazıyor sonuçta. Senin normal sürümü vault edition'a yükseltmeni sağlayan bir paket, oyunu almadan kullanılacağını sanmıyorum.

Evet ama bilemiyorum mantıksız geliyor upgrade yazıyor sonuçta. Senin normal sürümü vault edition'a yükseltmeni sağlayan bir paket, oyunu almadan kullanılacağını sanmıyorum.
Battle pass tokenleriyle beraber bütün eklentiler kullanılabilir durumda şu an. Zaten bütün eklentiler online üzerine olduğu için mantıklı. Ama doğru biraz garip bir satış sistemi yapmışlar.

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-26_030651256.png
    resim_2022-11-26_030651256.png
    2,1 MB · Görüntüleme: 266
Battle pass tokenleriyle beraber bütün eklentiler kullanılabilir durumda şu an. Zaten bütün eklentiler online üzerine olduğu için mantıklı. Ama doğru biraz garip bir satış sistemi yapmışlar.
reis geliyor demi skinler bende alacağım oyundan ayrı olarak ama oyunu almicam sadece bunu alacam oluyor yani geliyor skinler demi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı