Call of Duty Modern Warfare II Save hatası

İşletim sistemi
Diğer

slayerdutch

Hectopat
Makaleler
8
Selam. Ben Call of Duty Modern Warfare II'de bir Save sorunu yaşıyorum. Hikaye modundaki bir görevden sonraki görevleri oynayamıyorum. Oyunu bitirdim ama o görevden sonraki görevlerin kilidi açılmamış. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Oyundan soğudum bu sorun yüzünden. PS4'ten oynuyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben Call of Duty Modern Warfare II'de bir Save sorunu yaşıyorum. Hikaye modundaki bir görevden sonraki görevleri oynayamıyorum. Oyunu bitirdim ama o görevden sonraki görevlerin kilidi açılmamış. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Oyundan soğudum bu sorun yüzünden. PS4'ten oynuyorum bu arada.
Hocam sizin için yabancı forumlarda biraz araştırdım, çoğu kişi aynı hatayla karşılaşmış. Ama bir çözüm yolu bulamamışlar :/ Çoğu sıfırdan başladım falan demiş.

Ben beklemedeyim o zaman. Umarım gelir de kurtulurum şu durumdan. Sağolun size de.

Bana güncelleme ile sorunun çözülebileceği söylenmişti. Güncelleme geldi ama hala bir değişiklik yok. Birkaç bölüm haricinde oynadığım bütün bölümler yok oldu. Ne yapmalıyım? Oyunu baştan oynayacak halim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı