Call of Duty: Modern Warfare Server Disconnected Hatası

Katılım
23 Aralık 2016
Mesajlar
281
Yer
Uşak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyunu 2 hafta önce Battlenet'ten aldım ve yaklaşık 10 gündür oyuna girmeye çalıştığım zaman;

cod.jpg


hatasını alıyorum. Çoğu foruma baktım, CMD komutları ile kodları denedim. Tekrardan yükledim fakat sonuç aynı. Oyuna 3 yama geldi, hala düzelmedi hata. Destek ile iletişime geçtim, güncelleme bekleyin diyor. Hatayı çözebilen birileri var mı?
 
Bende yaziyordu cozdum. COD'u acmadan once bir oyun acin(oyun acik kalsin) sonra CoD'a girin online olduktan sonra actiginizi kapatin ve oynayabilirsiniz. m kimseden cevap yok
Yok dayim yine gitti
Cozemedim ben hala senden birsey cikti mi?
Update: Calisiyor ama ilk basta Siege aciyorsun sonra CoD'a girebiliyorsun
baska bir fix yok
hallettin mi girebiliyor musun?
 
Son düzenleme:
Oyunu 2 hafta önce Battlenet'ten aldım ve yaklaşık 10 gündür oyuna girmeye çalıştığım zaman;

Eki Görüntüle 459425

Hatasını alıyorum. Çoğu foruma baktım, CMD komutları ile kodları denedim. Tekrardan yükledim fakat sonuç aynı. Oyuna 3 yama geldi, hala düzelmedi hata. Destek ile iletişime geçtim, güncelleme bekleyin diyor. Hatayı çözebilen birileri var mı?

Kanka %temp% ve tempdeki dosyaları sil gir oyuna, açılacak eğer açılmasa atıyorum CS'ye gir sonra warzona a gir açılır, yaniaçarken bir oyuna girerek aç. Açılıcağının garantisini verebilirim.
 
Beyler Modem ayarlariniza girin 192.168 olayina orda UPNP'yi kapatin ve oynayin. Tabiki Blizzard'i kapatin yeniden acin. Sonrada dualarinizi alirim ben bu olaydan cok cektim cok doluyum bu olaya karsi ama cozduk Allah'a sukur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı