Call of Duty MW3 Çok Oyunculu Açık Beta kırıldı

Makaleler
2
Daha fazla  
Oyunun multiplayer açık betası kırıldı, botlarla beraber çevrim dışı oynanıyor. Yakın zamanda campaign kısmı kırılabilir. 20-25 gün önce CoD MW2 Campaign, CoD MW 2019 ve CoD Vanguard kırılmıştı. Bugün ek olarak CoD MW2'nin çok oyunculu açık betası kırıldı. Yine botlarla beraber çevrim dışı oynanıyor.

Son 1 ay içerisinde Call of Duty MW3 ve BO6 dışında hepsini neredeyse her şeyiyle kırdılar.

İndirme linki yoktur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biliyorsanız, hangi cracker grupları yapıyor?
CoD Vanguard, MW 2019 ve MW2 Campaign'i h00dbyair grubu kırdı. Cold War, 2 yıl önce .r4v3n tarafından kırıldı, MW3 ve MW2 multiplayer açık betasını kıranlarla aynı kişiler.

Peki en çok oyun/program kıran cracker grubu hangisi? Ya da sizin bildiğiniz?
Dönemden döneme değişiyor. En büyükler Razor1911, CODEX, RELOADED, SKIDROW falan var. CPY'yi ekleyebiliriz. Denuvo koruması içeren oyunları kırmasıyla ünlenen EMPRESS var. En çok kıran veya herhangi bir korumayı kırana göre değişiyor popülarite. Bunların çoğu bıraktı diyebiliriz. Kimisi direkt saldı kimisi arada yapıyor bir şeyler. Şu anda aktif olan ve ayrıca CODEX ile birlikte iş yapan da RUNE grubu var.

Acaba ne tür bir açık bırakmışlar? Ya koruma sistemi yüzünden ya da Activision yüzünden.
Battle.net ile alakalı olabilir muhtemelen, çünkü Cold War'da falan orayı kırdıkları için aslında oyunu Battle.net üzerinden çalıştırıyorlardı. Sonra bu bypass yöntemini ilerlettiler, mesela CoD MW 2019'da veya diğerlerinde direkt oyunu çalıştır deyince girebiliyorsunuz oyuna. Diğer normal korsan oyunlar gibi oldu kısaca. Bu Battle.net kırma yöntemini en son açık kaynaklı hale getiriyorlardı ama son durum ne bilmiyorum. Bu arada BO6 için işler biraz daha farklıymış, kırılamaz muhtemelen bir süre daha.

Açık kaynak hale getirme olayını buldum.

Herhangi bir indirme linki yoktur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Battle.net ile alakalı olabilir muhtemelen, çünkü Cold War'da falan orayı kırdıkları için aslında oyunu Battle.net üzerinden çalıştırıyorlardı. Sonra bu bypass yöntemini ilerlettiler, mesela CoD MW 2019'da veya diğerlerinde direkt oyunu çalıştır deyince girebiliyorsunuz oyuna. Diğer normal korsan oyunlar gibi oldu kısaca. Bu Battle.net kırma yöntemini en son açık kaynaklı hale getiriyorlardı ama son durum ne bilmiyorum. Bu arada BO6 için işler biraz daha farklıymış, kırılamaz muhtemelen bir süre daha.

Açık kaynak hale getirme olayını buldum.

Herhangi bir indirme linki yoktur.

O zaman acilen Launcherla ilgilenmeliler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı