BO4'ün hikaye modu yok. BO3'ün ise BO serisini bağlamayan, kendi içinde bir hikayesi var. O da oynanmaya değecek kadar iyi değil.Black Ops 3 ve Black Ops 4 de var. Onları neden yazmadın?
BO4'ün hikaye modu yok. BO3'ün ise BO serisini bağlamayan, kendi içinde bir hikayesi var. O da oynanmaya değecek kadar iyi değil.Black Ops 3 ve Black Ops 4 de var. Onları neden yazmadın?
Anladım ben BO4'ü oynamamıştım fakat BO3'ü yazılmaya değer gördüm. Oyunu tam bitirememiştim ama kendine halinde güzel bir oyun. Seri eksik kalmasın diye oynanabilir bence.BO4'ün hikaye modu yok. BO3'ün ise BO serisini bağlamayan, kendi içinde bir hikayesi var. O da oynanmaya değecek kadar iyi değil.
Önceki hikayeyi yok sayıyor diye biliyorum. Dediğiniz gibi aynı karakterler ile farklı bir evrende geçen farklı bir hikaye galiba. Bir gün kesin oynayacağım diye herhangi bir videosunu izlemedim kesin olarak bilmiyorum. Fakat %99 ihtimal dediğiniz şekildedir bende öyle düşünüyorum çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.