Oyun Call of Duty®: Black Ops II 45 TL

Warzone 2.0 bedava. Ona bakabilirsiniz. Onun dışında CoD Black Ops 3 ve CoD WW2 gibi PS4 nesli CoD oyunlarına da bakın derim. Anlık oyuncu sayısına SteamDB sitesinden bakabilirsiniz. Siteye girdikten sonra yukarıya oyunun ismini yazıp sayfaya girmeniz yeterli.

Warzone 2.0'ı Steam'den indirince direkt giriş yapabilir miyim hocam? İndirme hızım çok iyi değil diye oynayamamıştım.

Warzone 2.0'ı Steam'den indirince direkt giriş yapabilir miyim hocam? İndirme hızım çok iyi değil diye oynayamamıştım.
O kadarını bilmiyorum hocam. Ben seriyi hikâyesi için oynayan kesimdenim.

Şu listeyi alıyorum. Muhtemelen bunlar son indirimler. Steam'deki indirimlerden sonra firmalar zam yapıyor. RDR en güzel örnek son kez indirim yapıp zam koydular. CoD severler için güzel liste olduğunu düşünüyorum. Arada CoD gecesi yaparsınız.
1675717828281.png

BO3 112 GB diyor arkadaşlar.

Son düzenleme:
Şu listeyi alıyorum. Muhtemelen bunlar son indirimler. Steam'deki indirimlerden sonra firmalar zam yapıyor. RDR en güzel örnek son kez indirim yapıp zam koydular. CoD severler için güzel liste olduğunu düşünüyorum. Arada CoD gecesi yaparsınız.
Eki Görüntüle 1659775
Black Ops 3 ve IW çoğunluğu sevmediği rezil oyunlar(Bu sizin sevmeyeceğiniz anlamına gelmez). WW2, CoD 1 ve 2, Black Ops 1 ve 2 daha iyidir.

Bana göre:
Black Ops 1
MW 1 ve 2
Yarısından fazlasını yeni tamamladığım ve yine keyif aldığım Black Ops 2 kaçırılmaması gerekiyor. Biliyorum 4-7 saate 50-60 TL fazla gibi geliyor ama bunlar gerçekten iyi deneyim sunan oyunlar.
Not: PS3'e çıkan yani CoD Black Ops 2 ve öncesinde çıkan oyunların PC'de gamepad desteği olsa da nişan yardımı(aim assist) desteği yok. CoD Ghosts'dan sonra seriye PC'de de aim assist desteği geliyor.

Black Ops 3 ve IW çoğunluğu sevmediği rezil oyunlar(Bu sizin sevmeyeceğiniz anlamına gelmez). WW2, CoD 1 ve 2, Black Ops 1 ve 2 daha iyidir.

Bana göre:
Black Ops 1
MW 1 ve 2
Yarısından fazlasını yeni tamamladığım ve yine keyif aldığım Black Ops 2 kaçırılmaması gerekiyor. Biliyorum 4-7 saate 50-60 TL fazla gibi geliyor ama bunlar gerçekten iyi deneyim sunan oyunlar.
Not: PS3'e çıkan yani CoD Black Ops 2 ve öncesinde çıkan oyunların PC'de gamepad desteği olsa da nişan yardımı(aim assist) desteği yok. CoD Ghosts'dan sonra seriye PC'de de aim assist desteği geliyor.
BO3 zombi modu için tercih ettim yoksa ben de BO 1 ve 2'nin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama ikis toplam 100 TL, BO3 70 TL. IW ise MW Remastered ile geldiği için aldım, MWR tek başına 82 TL, IW ile birlikte 100 TL. 20 TL vermiş oldum IW'ye yani.
Böyle bakınca sadece 10 TL fark ile BO1 ve 2 yerine 3 ve IW aldığımı fark ettim. Aslında 1 ve 2 de alabilirmişim. Benim yaptığım biraz daha fantastik oldu, IW uzayda falan geçiyor sanırım, BO3 de zombi modu ile ünlü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı