Call of Duty®: Vanguard 360 TL'ye alınır mı?

Eski CoD'larla oyuncu mu azalıyor dostum sanırım MW oynamadın hala serverlarda oyuncu dolu bu cw içinde geçerli vanguarda CoD fanları bile sövdü güncel her zaman iyi değildir.
Hocam şöyle diyeyim sana.MWde oyuncu tabiki bulacaktır dediğim gibi tamamı geçmiyor büyük kitle geçiyor.CoDda şu var,oynayıcı az olsa bile seni onlarla eşleştiriyor bu yüzden çok beklemiyorsun.Warzone şu an en fazla oynanan VGnın rankedı ile beraber.Aktif kullanıcılara bakarsan görürsün.Ayrıca dediğin gibi olsa bile MWde oynayacağı kısıtlı modlar var.
 
Single Player konusunda bir fikrim yok. Ama multiplayer ı kesinlikle rezalet. Zaten dönemle alakası olmayan silah eklentileri falan anlamsız hızlı oynanış yeterince soğuttu beni oyundan. Cold War bile daha kabul edilebilir durumdaydı. Eğer multiplayer oynayacaksanız MW öneriyorum. Hala oynuyorum, oyuncu konusunda da gayet her oyun lobbyler doluyor. Çapraz platform olduğu için konsol oyuncuları ile de eşleşiyorsunuz zaten. Oyuncu bulma konusunda sıkıntı yaşamanız pek mümkün değil.
Ama tabi eski oyun olduğu için hile hurda ile karşılaşma olasılığınız biraz yüksek. Öyle bir durumda hile yapan arkadaşı bloklayıp çıkıyorum başka bir oyuna giriyorum. Bloklananların yine denk geldiğini öne sürenler var ama henüz karşılaşmadım. Lobby de denk gelmeleri durumunda da oyun uyarıyor bak bu yine geldi oynayacak mısın? diye.
 
Oyuna fazla saatler gömeceksen (100-150 saat) özellikle online'da al. Yok hikaye modunu oynar 10 saat falan online oynar salarım diyorsan alma parana yazık. Online ağırlıklı oyunu 10-15 saat oynayıp salmak için 360 TL verilmez bence çok pahalı. Game Pass'e geldiğinde oynarsın. Onun yerine başka oyunlar alabilirsin.
 
Oyuna fazla saatler gömeceksen (100-150 saat) özellikle Online'da al. Yok hikaye modunu oynar 10 saat falan Online oynar salarım diyorsan alma parana yazık. Online ağırlıklı oyunu 10-15 saat oynayıp salmak için 360 TL verilmez bence çok pahalı. Game Pass'e geldiğinde oynarsın. Onun yerine başka oyunlar alabilirsin.

Zaten hem hikaye hem Online için alıyorum diğer MW ve cw şu an sadece Online oynuyorum ben.
 
Tavsiyem mw2 beklemen olacaktır, online tarafını ücretsiz olduğu zamanlarda denemiştim pek begenmedi ayrıca seri içerisinde en beğenilmeyen oyunlardan birisidir. Yine sizin kararınız tabi ki
 
Oyunu aldım ancak hatta güzel bir oyun ama oyunda sanki bir şeyler eksikmiş gibi bir taraftan iade edesim var Cold War ve Modern Warfare keyif yok gibi.
Tamamdır oyunu iade ettim o paraya Uncharted alırım belki ileride %60 indirim olursa Vanguard için o zaman tekrar alırım ancak sunu anladım 2.dünya şavası konularında sıkıldım Vanguard yerine Cold War ve MW2019 oynarım daha iyi hiç değilse daha iyi oyunlar herkese teşekkür ederim iyi günler dilerim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı