Çözüldü Call of Duty run in safe mode hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

siltyy

Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bugün arkadaşımın isteği üzerine Call of Duty Warzone yükledim ancak oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim? (oyun Battle.net'te)

Çözüm
Bunu deneyin:

GoodbyeDPI kapatıyorum yine aynısı oluyor bende. Nasıl çözdün acaba sorunu?

GoodbyeDPI'ın olduğu yerde service remove var, onu yönetici olarak çalıştırıp herhangi bir tuşa basın, bu şekilde komple kapanıyor.

GoodbyeDPI kapatıyorum yine aynısı oluyor bende. Nasıl çözdün acaba sorunu?
Hocam msconfig'e girdikten sonra hizmetler bölümünden Microsoft hizmetlerini gizle dedikten sonra GoodbyeDPI servisinin tikini kapatıp bilgisayara reset atın. Bende öyle oldu.

Bulsanız iyi olur, çoğu program işlevsiz kalır böyle.

Hocam hepsini kapattım ama hala aynı sorunu veriyor, bir türlü halledemedim. Hiçbir video da işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hepsini kapattım ama hala aynı sorunu veriyor, bir türlü halledemedim. Hiçbir video da işe yaramıyor.

VPN, DNS değiştirme gibi yöntemler kullanıyorsanız hepsini kapatın. Sisteminizde Realtek ses sürücüsü kuruluysa onu da kaldırıp deneyin.

Goodbyedpi kullanıyorsanız klasörün içeresinde service_remove.cmd adlı exe yi yönetici olarak çalıştırın bende bu yeterli olmuştu

GoodbyeDPI kullanıyorsanız klasörün içeresinde service_remove. CMD adlı EXE'yi yönetici olarak çalıştırın bende bu yeterli olmuştu.

Bir kere çalıştırdım yetiomu hocam.

VPN, DNS değiştirme gibi yöntemler kullanıyorsanız hepsini kapatın. Sisteminizde Realtek ses sürücüsü kuruluysa onu da kaldırıp deneyin.
hallettim hocam sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…