Aynı sorun bende olduğunda ses sürücüsünü kaldırıp denemiştim ve sorunsuz açılmıştı. Oyun son gelen güncellemelerle sürücü veya programlarla çakışır hale geldi. İlk önce temiz önyükleme deneyin ve oyunun açılıp açılmadığına bakın, açılırsa şayet oyun dediğim gibi bir şey ile çakışıyordur. Adım adım gideriz ondan sonra.
![]()
Windows 10 Temiz Önyükleme Nasıl Yapılır?
Windows 10 üzerinde temiz önyükleme yöntemi ile sistemimizdeki sorunları nasıl tespit edebileceğimize bakıyoruz. Temiz önyükleme, temel olarak işletimwww.technopat.net
Buradaki makaleyi takip ederek bütün hizmetleri devre dışı bırakın.
Buldum. Arkadaşlar tahmin ettiğim gibi sebebi GoodbyeDPI'mış. Umarım bu sorunu halledebilirler.
GoodbyeDPI kapatıyorum yine aynısı oluyor bende. Nasıl çözdün acaba sorunu?
Hocam msconfig'e girdikten sonra hizmetler bölümünden Microsoft hizmetlerini gizle dedikten sonra GoodbyeDPI servisinin tikini kapatıp bilgisayara reset atın. Bende öyle oldu.GoodbyeDPI kapatıyorum yine aynısı oluyor bende. Nasıl çözdün acaba sorunu?
Bulsanız iyi olur, çoğu program işlevsiz kalır böyle.
Hocam hepsini kapattım ama hala aynı sorunu veriyor, bir türlü halledemedim. Hiçbir video da işe yaramıyor.
Goodbyedpi kullanıyorsanız klasörün içeresinde service_remove.cmd adlı exe yi yönetici olarak çalıştırın bende bu yeterli olmuştuHocam hepsini kapattım ama hala aynı sorunu veriyor, bir türlü halledemedim. Hiçbir video da işe yaramıyor.
GoodbyeDPI kullanıyorsanız klasörün içeresinde service_remove. CMD adlı EXE'yi yönetici olarak çalıştırın bende bu yeterli olmuştu.
hallettim hocam sagolasınVPN, DNS değiştirme gibi yöntemler kullanıyorsanız hepsini kapatın. Sisteminizde Realtek ses sürücüsü kuruluysa onu da kaldırıp deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.