kyujin
Decipat
... Şansı hak ederdi zor olması da kendisine bağlayan bir özelliği aslında. Fakat sizi ikna etmek için konuyu uzatmayacağım tercih sizin.Çok sabirsizim.
... Şansı hak ederdi zor olması da kendisine bağlayan bir özelliği aslında. Fakat sizi ikna etmek için konuyu uzatmayacağım tercih sizin.Çok sabirsizim.
Şansı hak ederdi zor olması da kendisine bağlayan bir özelliği aslında. Fakat sizi ikna etmek için konuyu uzatmayacağım tercih sizin.
Biz fikirlerimizi söyleriz dostum. Elbette herkese hitap etmek zorunda değil yani. Seçim senin.Evet şansı hak ederdi ancak oyunu araştırınca çok zor deniyor yani indirimlerin bitmesine az kaldı şimdi Sekiro alsam zor diye iade edeceğim bir iade yatması beklerken indirim bitecek sanırım şansımı CoD oyunları tarafinda kullanacağim ya da ben biraz daha düşüneyim.
Abartılacak bir zorluğu yok alışma meselesi.Evet şansı hak ederdi ancak oyunu araştırınca çok zor deniyor yani indirimlerin bitmesine az kaldı şimdi Sekiro alsam zor diye iade edeceğim bir iade yatması beklerken indirim bitecek sanırım şansımı CoD oyunları tarafinda kullanacağim ya da ben biraz daha düşüneyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.