Şöyle bir satın alım mantıklı mı sizce? Oyunlar çok mu eski kaldılar? Hikayelerini oynamak için düşünüyorum, var mı herhangi bir tavsiyeniz? 325 TL de vermeyi hiç düşünmüyorum açıkçası, orası da ayrı bir konu
Şöyle bir satın alım mantıklı mı sizce? Oyunlar çok mu eski kaldılar? Hikayelerini oynamak için düşünüyorum, var mı herhangi bir tavsiyeniz? 325 TL de vermeyi hiç düşünmüyorum açıkçası, orası da ayrı bir konu Eki Görüntüle 1859631
Hocam indirimler bitecek, son güne kadar zaten pek bir heyecanım yoktu oyun fiyatlarından dolayı. Şimdi dünden beri bakıyorum, her şeyin zamlanması ayrı, yeni çıkan oyunları alamayacak olmamız ayrı bir canımı sıkıyor. İnsanlar zaman geçsin, ucuzlar sonra alırım, bir yere kaçmıyor diye düşünür normalde. Biz zam yemesinler diye alabildiğimizi almaya çalışıyoruz.
Şöyle bir satın alım mantıklı mı sizce? Oyunlar çok mu eski kaldılar? Hikayelerini oynamak için düşünüyorum, var mı herhangi bir tavsiyeniz? 325 TL de vermeyi hiç düşünmüyorum açıkçası, orası da ayrı bir konu Eki Görüntüle 1859631
Elden Ring - Dark Souls 2 - Final Fantasy Windows Edition bunları alacağım bende 500 TL'ye geliyor hepsi Elden Ring fiyatı uçucak adım gibi eminim Dark Souls 3 bile Elden Ring'den pahalı