Eskiden de şu an olduğu gibi ayrıydı, yanlış hatırladım aklım yeni Call of Duty'lere gitti, onlarda internet gerekiyor oynamak için. İnternetsiz girerseniz bir yerde öyle oynarsanız sıkıntı olmayacağını okudum. Ama internete bağlandığınız anda biraz da şansınıza bağlı olarak birisi bilgisayarınıza bir şeyler yapabilir, Single Player oynarken yapamasa bile ben olsam riske atmazdım. Bunu aktif olarak eğlencesine zarar vermeden çok troll birisi gelmediği sürece kimse yapmaz ama arka plana malware veya miner gibi bir yazılımlar gizleyerek bilgisayarınızdan bir şekilde yararlanabilir. İnternette yazana göre iki tane güvenlik açığı var, birisi 2018'den önce ki oyunlara etki ediyor, diğeri 2015'ten önce ki oyunlara etki ediyor. Black Ops 3'te bir yerden okuduğum kadarıyla bu patchler ile sorun düzeltildi diyordu ama emin değilim.
"Sv_steamauthclient in various Activision Infinity ward Call of Duty Games before 2015-08-11 is missing a size check when reading authblob data into a buffer, which allows One to execute code on the remote target machine when sending a Steam authentication request. This affects Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced warfare, Call of Duty: Black Ops 1, and Call of Duty: Black Ops 2."
"Stack-based buffer overflow in Activision Infinity ward Call of Duty Modern Warfare 2 before 2018-04-26 allows remote attackers to execute arbitrary code VIA crafted packets."