Call of Duty serisinde sizi kâra sokacak paketler

Black Ops 2 - 2 multi - 2 zombies ayrı ayrı tutmuşlar. Oyun içinde normalde multi oluyor biliyorum ama arkadaşımada sordum kanka ayrı kuruyorsun multiyi diyor yani zorunlu değil onun haricinde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Yine de çözülmesi gereken büyük bir sıkıntı, ayrıca güvenlik açığına takılmadan online oynamak isteyenler için fan yapımı projeleri kaldırmaları büyük problem. Şahsi fikrim bir kuruş para vermezdim ama vermek isteyen olursa bile bunun bilincinde olup öyle alsın.

Yine de çözülmesi gereken büyük bir sıkıntı, ayrıca güvenlik açığına takılmadan Online oynamak isteyenler için fan yapımı projeleri kaldırmaları büyük problem. Şahsi fikrim bir kuruş para vermezdim ama vermek isteyen olursa bile bunun bilincinde olup öyle alsın.

Hocam hangi oyunlar sıkıntı var ayrıca Single olanının Steam'den kuruncuda sıkıntı var mı bununla alakalı bir makale var mı çünkü ayrı tutmuşlar acaba sırf bu yüzden mi ayrı tuttular.

Hocam hangi oyunlar sıkıntı var ayrıca Single olanının Steam'den kuruncuda sıkıntı var mı bununla alakalı bir makale var mı çünkü ayrı tutmuşlar acaba sırf bu yüzden mi ayrı tuttular.

Eskiden de şu an olduğu gibi ayrıydı, yanlış hatırladım aklım yeni Call of Duty'lere gitti, onlarda internet gerekiyor oynamak için. İnternetsiz girerseniz Bir yerde öyle oynarsanız sıkıntı olmayacağını okudum. Ama internete bağlandığınız anda biraz da şansınıza bağlı olarak birisi bilgisayarınıza bir şeyler yapabilir, single player oynarken yapamasa bile ben olsam riske atmazdım. Bunu aktif olarak eğlencesine zarar vermeden çok troll birisi gelmediği sürece kimse yapmaz ama arka plana malware veya miner gibi bir yazılımlar gizleyerek bilgisayarınızdan bir şekilde yararlanabilir. İnternette yazana göre iki tane güvenlik açığı var, birisi 2018'den önce ki oyunlara etki ediyor, diğeri 2015'den önce ki oyunlara etki ediyor. Black Ops 3'de bir yerden okuduğum kadarıyla bu patchler ile sorun düzeltildi diyordu ama emin değilim.

"SV_SteamAuthClient in various Activision Infinity Ward Call of Duty games before 2015-08-11 is missing a size check when reading authBlob data into a buffer, which allows one to execute code on the remote target machine when sending a steam authentication request. This affects Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Black Ops 1, and Call of Duty: Black Ops 2."

"Stack-based buffer overflow in Activision Infinity Ward Call of Duty Modern Warfare 2 before 2018-04-26 allows remote attackers to execute arbitrary code via crafted packets."

Eskiden de şu an olduğu gibi ayrıydı, yanlış hatırladım aklım yeni Call of Duty'lere gitti, onlarda internet gerekiyor oynamak için. İnternetsiz girerseniz bir yerde öyle oynarsanız sıkıntı olmayacağını okudum. Ama internete bağlandığınız anda biraz da şansınıza bağlı olarak birisi bilgisayarınıza bir şeyler yapabilir, Single Player oynarken yapamasa bile ben olsam riske atmazdım. Bunu aktif olarak eğlencesine zarar vermeden çok troll birisi gelmediği sürece kimse yapmaz ama arka plana malware veya miner gibi bir yazılımlar gizleyerek bilgisayarınızdan bir şekilde yararlanabilir. İnternette yazana göre iki tane güvenlik açığı var, birisi 2018'den önce ki oyunlara etki ediyor, diğeri 2015'ten önce ki oyunlara etki ediyor. Black Ops 3'te bir yerden okuduğum kadarıyla bu patchler ile sorun düzeltildi diyordu ama emin değilim.

"Sv_steamauthclient in various Activision Infinity ward Call of Duty Games before 2015-08-11 is missing a size check when reading authblob data into a buffer, which allows One to execute code on the remote target machine when sending a Steam authentication request. This affects Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced warfare, Call of Duty: Black Ops 1, and Call of Duty: Black Ops 2."

"Stack-based buffer overflow in Activision Infinity ward Call of Duty Modern Warfare 2 before 2018-04-26 allows remote attackers to execute arbitrary code VIA crafted packets."

İnterneti kapatınca sıkıntı olmuyorsa iyi o zaman bir de Steam başarım geliyor mu Cloud yapınca mecbur interneti açacağız ama :D

@490836 Infinite Warfare Digital Legacy Edition'ın yanında gelen MW Remastered kütüphaneye ayrı olarak geliyor değil mi?
Evet, Call of Duty Infinite Warfare, Call of Duty Modern Warfare Remastered ve Call of Duty Modern Warfare Remastered multiplayer diye 3 parça olarak geliyor.

Attığım kaynakları okuyup tekrar bakmalısınız. Oyun ana menüye bağlandığınız an güvenlik açığı sayesinde bilgisayarınıza isteyen herkesin kolayca erişebilmesini sağlıyor. Tüm Call of Duty incelemelerinde bile bu belirtilmiş. O kadar para alıp böyle basit bir sorunu çözmek yerine daha da kötü hale getirmeleri beni Activison'dan soğuttu.

Eki Görüntüle 1832070
Hocam yazdığınızdan anladığım Call of Duty oynarken bilgisayarım güvende değil. Black OPS 2 ve 3'ü almayı düşünüyordum. Ancak kararsız kaldım.

Hocam yazdığınızdan anladığım Call of Duty oynarken bilgisayarım güvende değil. Black Ops 2 ve 3'ü almayı düşünüyordum. Ancak kararsız kaldım.

Hocam bir şey olacağını düşünmüyorum açıklamasını yapayım bu kadar ciddi bir problem var ise Steam neden mağazasında tutsun Steam yorumlarda oynayan insanlar var hiçbir bilgisayarımı ele geçirdiler yorumu görmedim bana çok inandırıcı gelmedi offline oynayabilirsiniz internet bağlantısını kesin çok korkuyorsanız.

Hocam yazdığınızdan anladığım Call of Duty oynarken bilgisayarım güvende değil. Black OPS 2 ve 3'ü almayı düşünüyordum. Ancak kararsız kaldım.

Riske atıp atmamak sizin sorumluluğunuzda, şahsen ben riske etmezdim. Diğer arkadaşın dediği gibi internet bağlantısını kesip uygularsanız bir şey olma ihtimali yok, aynı arkadaş inandırıcı gelmemiş diyor ama CVE linklerini ve mağdur kişilerin yorumlarını ve bu konu hakkında yayınlanmış milyon tane videoyu attım yani doğruluğu kanıtlanmış bir şey. Bunu göze alıyorsanız oyuna girebilirsiniz. Ayrıca bu sorunu çözen fan yapımı patchleri ne yazık ki yasakladı Activision eğer yasaklanmasaydı size onları önerebilirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı