Call of Duty serisinde sizi kâra sokacak paketler

Online oynayan mı kaldı hocam ne DLC'si?

DLC'lerin hiçbiri hikâye barındırmıyor. Online için harita barındırıyor. @Alpha Frozen

Vallahi hocam 10 - 20 TL için uğraşmadım işin açıkçası almışken hepsi olsun diye aldım bakmadım bile sadece DLC'ler için paket daha ucuz diye söylemişlerdi aldım bende zaten kelepir fiyata şu an seri almayan ileride kafasını duvara vurur büyük ihtimalle

Çok iyi hakikaten. Emeğinize sağlık.

Vanguard, Modern Warfare 2 hariç tüm seriyi steamden almıştım artık hayal bu fiyatlar.

Teşekkürler kendim, son paramla almıştım bunları, hatta param kalmadığı için Ghost vs. alamamıştım.

Bugüne kadar almamış olanlara bir "geçmiş olsun" diyelim.

Ben en çok neyi anlamıyorum hocam biliyor musun bu kadar etmez şu kadar etmez deyip zam yiyincede sanki evine roket atmış gibi flame atan tipler var firmalara he kardeşi koskoca firma senin zevkine göre almanı bekleyecek sanki aynısını Witcher 3 yapan bir tayfada vardı 10 numara oyunu almadılar zaten 15 TL ileride alırız deyip sonra şok geçirdiler bu sefer de ego sahibi ya bu insanlar ne dediler biliyor musun nu oyun bu para etmez aynısı call serisi için diyorlar hahaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…