Yıl olmuş 2022, adamlar hala 2. dünya savaşı oyunu çıkartıyorlar ya. Emek verilmiş bir yapım olabilir fakat ben hiç beğenmedim. Param olsa bile almayacağım oyunlardan bir tanesi.
Bunun 2022 ile alakasını anlamadım.mesela çok iyi bir film yapılabilir 2022 de 2. Dünya savaşıyla ilgili. 2010 da çıksa mantıklı mıydı yani? niye?Yıl olmuş 2022, adamlar hala 2. dünya savaşı oyunu çıkartıyorlar ya. Emek verilmiş bir yapım olabilir fakat ben hiç beğenmedim. Param olsa bile almayacağım oyunlardan bir tanesi.
Bunun 2022 ile alakasını anlamadım. Mesela çok iyi bir film yapılabilir 2022 de 2. dünya savaşıyla ilgili. 2010 da çıksa mantıklı mıydı yani? Niye?
Ne kadar süre desteği sürer bilmiyorum. 6.sezon son sezonuydu diye biliyorum. Ben pek sevemedim fazla arcade geliyor cold warPeki Cold War tahmini kac yil daha oynanir.
Yıl olmuş 2022, adamlar hala 2. Dünya Savaşı oyunu çıkartıyorlar ya.
Dostum teknoloji ve oyun dünyası sürekli gelişiyor. Bu adamlar ise bir kez tutuldu diye aralıklarla 2. dünya savaşı oyunu çıkartıyor. Vanguard'dan önce çıkan oyun, zaten Call of Duty serisinin en iyi grafiklerine sahip oyunuydu.2. Dünya savaşı diye oyunun eski mi olması lazım? Çok saçma bir düşünce. Sen ilgili olmayabilirsin ama ben de dahil olmak üzere milyonlarca meraklısı var bu savaşın.
Dostum teknoloji ve oyun dünyası sürekli gelişiyor. Bu adamlar ise bir kez tutuldu diye aralıklarla 2. dünya savaşı oyunu çıkartıyor. Vanguard'dan önce çıkan oyun, zaten Call of Duty serisinin en iyi grafiklerine sahip oyunuydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.