Call of Duty Vanguard düşüncelerim

Seri üretim, nitelikten uzak standart bir cod oyunu olacağı her halinden belli. Bence almayın.
Hocam her sene aynı muhabbet,artık baymadı mı sizce de? Ben normal bir oyuncu değilim,rekabetçi oyuncuyum.Gelir sağlıyorum bu oyundan,mecbur geçiyorum.
@302168 bence kesinlikle Vanguard'ın küçük haritalı multiplayeri MW motoruyla yapılmış ayrıca çok iyi BF'den gibi.
IW 8.0 engine'den kastım o idi evet hocam.

O zaman geçmeniz şart gibi bir şey kesinlikle.
Aynen öyle hocam.Yıllardır öyle zaten :D
BF 2042 ile aynı yıl çıkmasa kesinlikle alacağım oyun gibi gözüküyordu Vanguard. Artık sıkıldım eski Dünya savaşlarından ondan dolayı BF'den yana tercihimi kullanacağım. Ama herhangi bir indirimde (ki COD oyunları kolay kolay indirime girmez) alabilirim.
Black Friday veya yılbaşı indiriminde öneririm hocam.

Hocam her sene aynı muhabbet,artık baymadı mı sizce de? Ben normal bir oyuncu değilim,rekabetçi oyuncuyum.Gelir sağlıyorum bu oyundan,mecbur geçiyorum.
Her sene neredeyse tamamen aynı assetlerden üretilen, içi boş, herhangi bir konuda herhangi bir şeyi çok iyi yapamayan.
Bu kadar niteliksiz olmasına rağmen sadece adından ötürü milyonlar satan bir para sağma makinesi bu oyunlar.
Cod, Battlefield, Far Cry, AC, hepsi aynı ve işin daha acıklı kısmı, bu oyunlar milyonlar satmaya devam ettikçe, bu şekilde niteliksiz oyunlar da asla bitmeyecek. 10 yıl sonra 10 tane Cod çıkmış olacak, hepsi birbirinin aynı, hepsinin içi boş.
Senin için diyorum ben, paranı çöpe atma. Farkında değilsin ama yine aynı oyunu satıyorlar sana.

Benim görüşümle yeni bir CoD oyunu yaparken yapımcılar oyunu oturma organlarıyla değil de beyinleriyle yapmalılar. Senin hikaye kısmına büyük önem veren bir kitle var ama sen 2011'den beri doğru düzgün hikaye yazmıyorsun, her oyunu aynı yapıyorsun ve sırf para için yapıyorsun. Üstüne bir de 60 Euro istiyorsun. Kitlenin büyük bir kısmı artık bıktığını belirtiyor, ama dinlemiyorsun.

Dünya Savaşı oyunlarından bıktık, gelecek temalı oyunların zaten berbat, ya emekli ol ya da doğru düzgün yap şu işi. Bu oyun da beklentilerimi karşılamayacak. Para için değil de oyuncuların memnuniyeti için çabalasalar keşke.

WWII artık sıkmaya başladı BF 2042 iyi olacak gibi bir his var içimde. Belli olmaz tabii CoD'un Ranked play özelliğini yeni öğrendim bu da ilgi çekici.
Evet hocam,baktığın zaman competitive CoD'a da önem verdiklerini gösteriyor bu olay.
Her sene neredeyse tamamen aynı assetlerden üretilen, içi boş, herhangi bir konuda herhangi bir şeyi çok iyi yapamayan.
Bu kadar niteliksiz olmasına rağmen sadece adından ötürü milyonlar satan bir para sağma makinesi bu oyunlar.
Cod, Battlefield, Far Cry, AC, hepsi aynı ve işin daha acıklı kısmı, bu oyunlar milyonlar satmaya devam ettikçe, bu şekilde niteliksiz oyunlar da asla bitmeyecek. 10 yıl sonra 10 tane Cod çıkmış olacak, hepsi birbirinin aynı, hepsinin içi boş.
Senin için diyorum ben, paranı çöpe atma. Farkında değilsin ama yine aynı oyunu satıyorlar sana.
Hocam biliyorum bunları merak etme.CW mesela BO4 ile aynı idi engine olarak fakat gameplay farklı tamamen baktığın zaman,insanların beğenmemesinin sebebi de bu mesela.Ayrıca tavsiye verme lütfen ben de biliyorum neyin ne olduğunu,ben normal bir oyuncu değilim dediğim gibi,şimdi böyle konuşunca artistlik yapıyor gibi oldu ama öyle.Paranı verme çöpe vs uygun şeyler değil bunlar.Ben sadece fikrimi belirttim,neyin ne olduğunu söylüyorum.Gördüğün gibi ranked playi vs bilmeyen arkadaşlar varmış.

Son düzenleme:
BF4'deki gibi tankı alan dağa çıkıp Sniper avlayacak bölge ele geçirmeyecekse" 2042'de conquestin zevki olmaz. Ama Rush, Domination tarzı oyun modları oynanabilirlik açısından daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı